Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

0 σχόλια Share:

Ερντογάν: Είναι το Μέγαρο του τουρκικού έθνους

1938936986receptayyiperdoanginedendn
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρθηκε σε επίκαιρα θέματα κατά την επιστροφή του από την Ισημερινή Γουινέα
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε σημαντικές δηλώσεις στην πτήση κατά την επιστροφή του από την Ισημερινή Γουινέα.Αναφερόμενος στη διαδικασία επίλυσης με στόχο τον τερματισμό της τρομοκρατίας, είπε ότι ορισμένες χώρες για χρόνια ολόκληρα διέκοπταν τη διαδικασία υπό τον μανδύα της προσφοράς βοήθειας και πως πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους μόνοι τους.

Σε ότι αφορά το εάν η Αμερική εκπληρώνει ή όχι πλήρως τις ανάγκες του να είναι σύμμαχος στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας στο Ιράκ και τη Συρία, δήλωσε το εξής:

«Στο Αφγανιστάν αγωνιζόμαστε μαζί. Όταν όμως λέμε να κάνουμε αυτό το βήμα στη Συρία, δυστυχώς δεν γίνεται».

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε έμφαση στην αποφασιστικότητα όσον αφορά την αντιμετώπιση της παράλληλης δομής που δεν ενεργεί σύμφωνα με τους κανόνες του κράτους και χαρακτηριστικά είπε: «Δεν τίθεται θέμα υποχώρησης».

Ο Ερντογάν απάντησε εξάλλου στις κριτικές για το Προεδρικό Μέγαρο.

«Αυτό είναι το μέγαρο της Δημοκρατίας της Τουρκίας, του τουρκικού έθνους. Έγιναν υπερβολές. Κάποιοι κάνουν λόγο για 150 δωμάτια. Κι όμως τα δωμάτια της κατοικίας που χτίστηκε εκεί είναι γύρω στα 15-20. Εγώ δεν έχω κόλλημα με την επίσημη κατοικία. Με τον καιρό όλοι θα καταλάβουν πόσο λειτουργικό είναι αυτό το κτήριο».

Ο Πρόεδρος Ερντογάν πρόσθεσε εξάλλου ότι στη συνάντηση που θα έχει με τον Πάπα ο οποίος αναμένεται στην Τουρκία στο τέλος του μήνα, θα θέσει την ισλαμοφοβία που επικρατεί στη δύση και θα αναφερθεί στη σημασία που έχει να συνδράμουν στην αντιμετώπιση της.

 TRT 23/11/2014

 Σχ : Μάλλον ξέχασε δύο μηδενικά όταν αναφερόταν στο παλάτι του ΑΚ ο Ερντογάν… Και όταν μιλά για ¨βήμα στην Συρία¨, ο Ερντογάν εννοεί σαφώς εισβολή, ανατροπή του Άσαντ και αλλά τέτοια ειρηνικά…

Previous Article

ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΙΛΛΕΤ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Next Article

ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΘΡΑΚΗΣ 1934

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *