Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ…

No Comments Share:

Απάντηση από τον Ερντογάν στις ειδήσεις που λένε πως ¨η ΙΚΙΛ παίρνει πετρέλαιο από την Τουρκία¨: Φρικτό, ψέμα και κατάπτυστο

isis1 (1)

 

 

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν, επιστρέφοντας από το Κατάρ, σε δηλώσεις που έκανε σε δημοσιογράφους, χαρακτήρισε ως ¨ Φρικτό, ψέμα και κατάπτυστο¨ το άρθρο των New York Times που έγραψαν πως ¨μέλη του ΑΚΡ επωφελούνται από το λαθρεμπόριο πετρελαίου της ΙΚΙΛ¨.

Ο Ερντογάν είπε πως σε περίπτωση που υποβληθεί αίτημα από τους εν εξορία ευρισκόμενους ηγέτες των Μουσουλμάνων Αδελφών να έρθουν στην Τουρκία, θα το εξετάσουν.

……………..

Η εφημερίδα New York Times έγραψε πώς να νότια σύνορα της Τουρκίας έχουν γίνει επίκεντρο μαύρης αγοράς πετρελαίου και ότι ενδεχομένως κάποια κυβερνητικά στελέχη επωφελούνται από αυτό. Η είδηση αναφέρει πως δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών είδαν πως πετρέλαιο που βγάζει η ΙΚΙΛ από το Ιράκ περνά στην Τουρκία και πως στο Πεντάγωνο συζητήθηκε ακόμη και το ενδεχόμενο να χτυπηθούν αυτά τα τάνκερ πετρελαίου.

Επίσης άρθρο του Τζέιμς Φίλιπς του think-tank με την επωνυμία Heritage Foundation, αναφέρει πως ¨Τούρκοι αξιωματούχοι κάνουν τα στραβά μάτια στο λαθρεμπόριο πετρελαίου της ΙΚΙΛ, διότι επωφελούνται από τις χαμηλές τιμές της μαύρης αγοράς του πετρελαίου. Μάλιστα ακόμη και κυβερνητικοί αξιωματούχοι επωφελούνται από την μαύρη αγορά του πετρελαίου της ΙΚΙΛ¨.

Haber.sol.org 16/9/2014

 

Previous Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ DEB

Next Article

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *