Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο ΔΙΠΛΟΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΑΓΙΠ

No Comments Share:

Ερντογάν προς Ομπάμα : Μη δίνεις όπλα στην Βαγδάτη

image

Ο πρόεδρος Ερντογάν που μετά από 16 μήνες συναντήθηκε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ομπάμα εξέφρασε την αντίθεση του στην παροχή όπλων προς την Βαγδάτη και προειδοποίησε λέγοντας πως “Τα όπλα που αφήνονται εδώ, σημερα βρίσκονται στα χέρια της ΙΚΙΛ ” .
……….
Ο πρόεδρος Ερντογάν είπε στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ομπάμα πως είναι αντίθετος στην ιδέα του σχεδιαζόμενου “συνασπισμού των προθύμων” και στο να να δωθούν όπλα στην κυβέρνηση της Βαγδάτης λέγοντας πως “η παροχή όπλων στην κεντρική κυβέρνηση θα υποδαυλίσει δογματικές συγκρούσεις¨ . Ο Ερντογάν που μετα
απο 17 μήνες συναντήθηκε με τον Ερντογάν, είπε πως δεν βλέπει θερμά την ιδέα της σύστασης “συνασπισμού προθύμων ” για το Ιράκ.
………..
………..
DHA. 6/9/2014

Σχ : Ο Ταγίπ επικαλέστηκε πως τα οπλα αυτά μποεί να καταλήξουν στο ΠΚΚ και να υποστεί έτσι ζημία η συνεχιζόμενη ειρηνευτική διαδικασία.  Η αλήθεια είναι πως θέλει περίσσειο θράσος να ζητάς κάτι τέτοιο όταν όλοι ξέρουν πως η Τουρκία είναι η βασική χώρα που στηρίζει τους κατσαπλιάδες της ΙΚΙΛ. Αυτοί είναι σουνίτες (ίδιο δόγμα με τους Τούρκους) , η πλειοψηφία εξ αυτών περνάνε μέσω Τουρκίας για να πάνε στα μέτωπα και  στην Τουρκία νοσηλεύονται οταν τραυματίζονται. Η Τουρκία είναι η χώρα που τους δίνει καύσιμα, όπλα κ.α. Αν η Τουρκία κλείσει τα σύνορα της, η ΙΚΙΛ θα καταρρεύσει σε λίγες μέρες.

Previous Article

ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ…

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.