Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΦΩΝΗ ΕΝΟΣ ΤΙΜΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ-ΤΑΓΙΠ ΑΚΟΥΣ ;

No Comments Share:

¨Άρχισε η διαδικασία εκδίκησης σε βάρος αυτών που έκαναν τις αστυνομικές επιχειρήσεις των 17 και 25 Δεκεμβρίου¨

070820140816129784252_2

Ο εισαγγελέας του Μπόλου Ζεκεριά Οζ προέβει σε δηλώσεις γύρω από θέματα της επικαιρότητας μέσω του λογαριασμού του στο τουίτερ. Τα μηνύματα τα οποία κοινοποίησε σε αυτούς που τον ακολουθούν ο εισαγγελέας Οζ ήταν τα εξής :

¨Το είχα ξαναγράψει, το να προκαλείς το ένα μέρος του κόσμου ενάντια στο άλλο και να εξευτελίζεις, σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα είναι αδίκημα. Η βάσει καταγωγής, θρησκείας και γλώσσας πρόκληση είναι αδίκημα.

Η τουρκική δημοκρατία είναι ένα παλιό ιστορικό μωσαϊκό στο οποίο συμβιώνουν πολλές θρησκείες και φυλές. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χαλάσει, να ξηλώσει αυτό το μωσαϊκό.

Ενώπιον του νόμου, είτε είναι Αρμένιος, είτε Γεωργιανός, Λαζός, Κούρδος, Τσερκέζος, Αμπχάζιος, Τούρκος, μουσουλμάνος, αλεβίτης, χριστιανός, εβραίος, ασσύριος ή γεζιντί, όλοι είναι ίσοι.

Οι αστυνομικοί που σκοτώθηκαν από την ΙΚΙΛ επειδή ήταν σιίτες και τα 500 άτομα που δολοφονήθηκαν από την ΙΚΙΛ επειδή ήταν Γεζιντί, ήταν άνθρωποι. Και αυτοί είχαν συζύγους και παιδιά. Το να παραμένει κάποιος απαθής αποτελεί έγκριση.

Προσωπικά από τότε που άρχισα να εργάζομαι ως εισαγγελέας, εργάστηκα χωρίς να κάνω διακρίσεις αν ήταν μια μικρή ή μεγάλη υπόθεση και σύμφωνα πάντα με τον νόμο.

Προσπάθησαν να ασκήσω τα καθήκοντα μου όχι με βάση τις επιθέσεις και τις σε βάρος μου ζημίες, αλλά θέτοντας πάντα σε προτεραιότητα τον νόμο και το δίκαιο.

Πέραν του νόμου και της δικαιοσύνης, δεν υπέκυψα σε κανέναν και σε καμία δύναμη. Απόδειξη για αυτό είναι οι εργασίες που έχω κάνει και οι προαγωγές μου σε υψηλό επίπεδο.

Αυτοί οι οποίοι μιλάνε για αμεροληψία της δικαιοσύνης, στην έρευνα για την διαφθορά, έβαλαν έναν ενδιάμεσο και μου ζήτησαν να εξέλθω εκ των ορίων του νόμου.

Είναι γνωστή επίσης και η μοίρα των δικογραφιών για επεμβάσεις στην δικαιοσύνη σε βάρος αυτών που μιλάνε για αμεροληψία της δικαιοσύνης.

…………..

Ανεξάρτητοι παρατηρητές βλέπουν δημόσιες παραβιάσεις του νόμου με πρακτικές που θυμίζουν περιόδους πραξικοπημάτων.

Οι πρακτικές που χάριν εκδίκησης εφαρμόστηκαν στο Ραμαζάνι κατά την ώρα του σαχούρ και την βραδιά Καντίρ, προκάλεσαν αισθήματα μίσους σε φίλους και εχθρούς.

Οι δολοφόνοι του νόμου θεωρώντας αυτές τις διεστραμμένες ανομίες ως νίκη τους, μέθυσαν από το κρασί της νίκης και άρχισαν απειλούνε τους δικαστές.

Ο νόμος πάντοτε και για όλους είναι νόμος. Όταν δεν εφαρμόζεται στον ισχυρό αλλά μόνο στον αδύνατο, τότε παύει να είναι νόμος και γίνεται καταπίεση.

Δεν υπάρχει στον κόσμο σύστημα που να παρέμεινε με καταπίεση. Αυτό είναι κάτι που από την αρχή χρειάστηκε να πως σε αυτούς που απείλησαν το άτομο μου.

Αυτοί οι οποίοι δεν μπορούν να φέρουν τον τίτλο του αξιώματος τους, θα πρέπει αμέσως να αποχωρήσουν από το κράτος ¨

 DHA 7/8/2014

Σχ : Ο Οζ είναι ο εισαγγελέας που διεξήγαγε το μεγαλύτερο μέρος της έρευνας για την υπόθεση της Βαριοπούλας και τότε οι φιλοκυβερνητικές εφημερίδες και όχι μόνο, τον υμνούσαν. Μετείχε και στην επιχείρηση κατά της διαφθοράς των μελών του ΑΚΡ και του Ερντογάν που έγινε στις 17 και 25/12/2013. Οπότε μετά από λίγο καιρό μετατέθηκε… 

Previous Article

EXEI ¨ΞΕΦΥΓΕΙ¨ ΑΥΤΟΣ…

Next Article

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *