Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

No Comments Share:

Εφ. Χουριέτ 31-5-2011

Στιγμή στιγμή η ώρα της πτώσης

Κατά την διάρκεια επίθεσης που έγινε στην Χόπα στο κομβόι αυτοκινήτων του πρωθυπουργού Ερτνογάν, αστυνομικός-μέλος της Ομάδας προστασίας της πρωθυπουργίας, έπεσε από το λεωφορείο. Τα οχήματα προστασίας που ακολουθούσαν σταμάτησαν την τελευταία στιγμή. Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Το υπουργείο εσωτερικών εξουσιοδότησε για την διερεύνηση του περιστατικού δύο αρχιεπιθεωρητές, και από έναν επιθεωρητή από την αστυνομία και την στρατοχωροφυλακή.

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν μετά την ομιλία του στην πλατεία της Χόπα, για να πάει στην Τραπεζούντα κινήθηκε προς το λιμάνι όπου βρισκόταν το ελικόπτερο. 300 μέτρα μετά από τον χώρο της συγκέντρωσης, και ενώ ο Ερντογάν βρισκόταν μέσα στο προεκλογικό λεωφορείο, κάποιες ομάδες άρχισαν να πετάνε πέτρες στο λεωφορείο και στα οχήματα της συνοδείας. Καθώς το λεωφορείο επιτάχυνε, αστυνομικός που επέβαινε έχασε την ισορροπία του και έπεσε κάτω. Τα οχήματα της συνοδεία και των άλλων αξιωματούχων που ακολουθούσαν σταμάτησαν την τελευταία στιγμή.

Η ΠΕΤΡΑ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ

Αστυνομικός που βρισκόταν στο λεωφορείο των συγκεντρώσεων του πρωθυπουργού Ερντογάν, έπεσε κάτω από αυτό, καθώς κατά τη διάρκεια επίθεσης με πέτρες, μια από αυτές τον πέτυχε στο κεφάλι.

……………………

Οι δυνάμεις ασφαλείας για να αποτρέψουν περαιτέρω γεγονότα άρχισαν να πυροβολούνε στον αέρα, Ο τραυματισμένος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χόπα , όπου μετά τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Ριζούντας. Έγινε γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της ταραχής που επικράτησε κάποιοι τραυματίστηκαν, ενώ συνελήφθησαν και κάποια άτομα.

…………

Σχόλιο : Το σχετικό βίντεο :

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/17383/0/1/koruma-polisi-boyle-dustu.aspx

Previous Article

ΠΕΤΡΕΣ , ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΟΠΑ

Next Article

AKOMH ENAΣ ΕΝΣΤΟΛΟΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *