Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

H ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ¨ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗ¨…

No Comments Share:

Oι έρευνες σε κάποιες διευθύνσεις συνεχίζονται

220720140635232701019

H αστυνομία Κωνσταντινούπολης έκανε βραδινή επιχείρηση. Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ μεταξύ των συλληφθέντων είναι και αστυνομικοί που υπηρέτησαν σε ανώτατα επίπεδα.

4 από τους συλληφθέντες κατά την επιχείρηση πέρασαν από έλεγχο υγείας στο Εκπαιδευτικό-Ερευνητικό νοσοκομείο Χασεκί στις 03:30. Μεταξύ των συλληφθέντων υπάρχει και ένας με επίσημη στολή. Μάλιστα την ώρα που τον μετέφεραν από το νοσοκομείο στο αστυνομικό όχημα, εντύπωση προκάλεσε πως πάνω του είχε γιλέκο της αντιτρομοκρατικής (ΤΕΜ).

ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ

Ο αριθμός αυτών που συνελήφθησαν κατά την μεταμεσονύκτια επιχείρηση αυξάνεται. Αυτοί οι οποίοι συνελήφθησαν και πέρασαν από ιατρικό έλεγχο έγιναν 6.

………………

Αναφέρεται πως η μεταμεσονύκτια αυτή επιχείρηση είναι κατά κρατικών λειτουργών που έλαβαν μέρος στην έρευνα σχετικά με τα ρουσφέτια και την διαφθορά στο διάστημα από 17 έως 25 Δεκεμβρίου.

………….

Μεταξύ τους είναι και ο πρώην επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής ο Ομέρ Κιοσέ. Ο Κιοσέ νωρίς το πρωί μεταφέρθηκε για ιατρικό έλεγχο στο νοσοκομείο. Και ενώ την ώρα που έμπαινε δεν του είχε χειροπέδες, όταν έβγαινε του είχαν βάλει. Εντύπωση έκανε η ηρεμία του Κιοσέ, ο οποίος την ώρα που τον ανέβαζαν στο αυτοκίνητο, έδειξε στις κάμερες τις χειροπέδες. Ο Κιοσέ ενώ ασκούσε τα καθήκοντα του ως επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής, είχε τεθεί σε αργία.

 DHA 22/7/2014

Σχ : Δεν φτάνει δηλαδή που μετά από τα τόσα απίστευτα σχετικά με τις κλεψιές του, ο Ερντογάν παραμένει ακόμη στην θέση του, με έξτρα θράσος  συνεχίζει να διώκει και τους κρατικούς λειτουργούς που απλά έκαναν το καθήκον τους… 

Previous Article

ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΕΝΟΠΛΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΡΙΑ

Next Article

ΙΦΤΑΡ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *