Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΗΛΕΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΑ

No Comments Share:

formul_0

O αντιπρόεδρος του ΑΚΡ Σαχίν, μιλώντας σχετικά με την εκλογή του προέδρου της Δημοκρατίας, υποστήριξε πως είναι ανάγκη ο Ερντογάν να πάει στην Προεδρία και ο Αμπντουλλάχ Γκιούλ να επιστρέψει στο ΑΚΡ και να γίνει πρωθυπουργός.

Haber.sol.org 8/6/2014

 

αρχείο λήψης (3)

Τo Ιράν μετέχει στην Αίγυπτο στην τελετή ανάληψης καθηκόντων του εκλεγέντος προέδρου και πρώην αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αμπντουλφετάχ Ελ Σίσι. Στην τελετή που γίνεται σήμερα στο Κάιρο το Ιράν θα μετάσχει σε επίπεδο υφυπουργού Εξωτερικών. Στην τελετή δεν προσκλήθηκε η Τουρκία.

DHA 8/6/2014

 

080620141142167383913_2

Xτες το βράδυ το ΠΚΚ πραγματοποίησε επίθεση σε εργοτάξιο λατομείου στην περιοχή Κιγί του νομού Μπίγκιολ. Εξουδετέρωσε τους εργαζόμενους εκεί, και έκαψε 10 οχήματα έργου που βρισκόταν εκεί αχρηστεύοντας τα. Ακολούθως η ομάδα των ΠΚΚδων έφυγε προς το βουνό, καλύπτοντας τα ίχνη της. Μετά από το περιστατικό μεταφέρθηκαν στην περιοχή μεγάλος αριθμός δυνάμεων της στρατοχωροφυλακής.

 DHA 8/6/2014

 

 

v201406072030231200824.mp4

Ο υπουργός Τεχνολογίας και Επιστήμης Φικρί Ισίκ ανακοίνωσε πως το ηχητικό του Ερντογάν που είχε διαρρεύσει εξετάστηκε στα εργαστήρια της TUBITAK και διαπιστώθηκε πως ήταν μοντάζ.

DHA 6/6/2014

 Σχ : Λες και υπήρχε περίπτωση να ανακοινώσουν τίποτε άλλο… Aλήθεια ποιός και γιατί έδωσε εντολή να σβηστούν τα αρχεία του αντίστοιχου ΟΤΕ στην επίμαχη περίοδο του Δεκεμβρίου ; Τότε που έγιναν τα περίφημα τηλεφωνήματα του Ερντογάν προς τον γιό του…   

 

 

images (1)

O Σαλίχ Κιλίτς είχε πάει και δούλευε στο Ατκαρατζαλάρ του νομού Σανλιούρφας ως τσομπάνης μαζί με τον γιό του και την κόρη του. Η σφοδρή βροχή τους έπιασε στην περιοχή Καράντερε. Για να σωθεί από τα ορμητικά νερά ανέβηκε σε ένα δέντρο κρατώντας από το χέρι και την 7χρονη κόρη του και έτσι σώθηκαν από τα νερά. Αλλά παρά τις προσπάθειες του δεν μπόρεσε να σώσει και τον 9χρονο γιό του τον Αλή Κιλίτς. Εκσκαφέας που στάλθηκε στην πλημμυρισμένη περιοχή έσωσε από τα δέντρο όπου βρισκόταν τον Σαλίχ Κιλίτς και την κόρη του, ενώ μετά από έρευνα σε μια απόσταση 2 χλμ βρέθηκε το πτώμα του Αλή Κιλίτς μπλοκαρισμένο σε τσαλιά.

DHA 6/6/2014

Previous Article

ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ-ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ

Next Article

ANΕΒΑΙΝΕΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΤΑ ΝΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *