Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΙΝ ΦΕΪΖΙΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

0 σχόλια Share:

Ο Μετίν Φεϊζίογλου μίλησε στο DHA 

https://www.youtube.com/watch?v=8p2p3z8rLFI

Ο Μετίν Φεϊζίογλου-πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τουρκίας σχολίασε στο DHA την αντίδραση που επέδειξε ο πρωθυπουργός Ερντογάν κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην τελετή για τα 146 χρόνια του Ελεγκτικού Συνεδρίου

Ο Φεϊζίογλου ανέφερε πως η αντίδραση του πρωθυπουργού τον λύπησε και τον εξέπληξε και είπε : Διότι εμείς όπως λέει και ο Γιουνούς Εμρέ δεν πήγαμε για καβγά αλλά για να φτιάξουμε και να οικοδομήσουμε. Κάθε γραμμή ήταν μια εποικοδομητική ομιλία. Ενδεχομένως με κάποια από τα στοιχεία της ομιλίας να μην συμφωνούσε. Και εμείς δεν συμφωνούμε με τμήμα των προτάσεων του πρωθυπουργού. Αλλά δεν τον λέμε ¨ξεδιάντροπο και ψεύτη¨. Προφανώς για πρώτη φορά στην ιστορία της Τουρκικής Δημοκρατίας ή και των δικηγορικών συλλόγων του κόσμου, ένας πρωθυπουργός μαινόμενος και μη μπορώντας να συγκρατηθεί, τινάζεται και λέει τον πρόεδρο των δικηγορικών συλλόγων ξεδιάντροπο και ψεύτη. Και ο λόγος ποιος ήταν ξέρετε ; Σχετικά με το Βαν. Τις προάλλες ήρθαν εδώ σεισμοπαθείς οικογένειες από το Βαν. Mας είπαν πως ¨Όλοι οι ιδιοκτήτες εγκαταστάθηκαν σε σπίτια. Σε τμήμα των ενοικιαστών βρήκαν σπίτι μέσω γραφείου, ενώ σε ένα άλλο τμήμα δεν βρήκαν¨. Και εμείς θεωρήσαμε ως καθήκον μας αυτό να το μεταφέρουμε στον πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Πρωθυπουργό. Σε αυτό το θέμα μπορεί με ναι ρύθμιση να βρεθεί λύση. Τώρα έναντι τούτου μπορεί να λεχθεί πως ¨Ξέρεις την αλήθεια για αυτό ; Αυτό δεν είναι έτσι¨. Ή πως ¨Το σωστό δεν είναι όπως τα ξέρετε, αλλά είναι έτσι¨.

Μα και εμείς λέμε αυτά που ξέρουμε. Αλλά σε αυτή την χώρα ο πρωθυπουργός πιστεύει πως τα ξέρει όλα. Δεν μπορεί να δεχτεί πως οποιοσδήποτε άλλος ξέρει κάτι άλλο από αυτά που ξέρει ο ίδιος.

………………

DHA 10/5/2014

Σχ : Δηλαδή για ένα ουσιαστικά επουσιώδες θέμα σηκώθηκε ο αρχιφασίστας Ταγίπ και διέκοψε τον άνθρωπο την ώρα που μιλούσε σε επίσημη τελετή και τον προσέβαλε ! Μάταια ο Γκιουλ που βρισκόταν δίπλα του προσπαθούσε να τον ηρεμήσει ! Γνώμη μας είναι πως αν δεν παίρνει κάποια φάρμακα που τον φέρνουν σε αυτή την κατάσταση να είναι τόσο εριστικός, σίγουρα του χρειάζονται ηρεμιστικά.

Previous Article

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΠΑΣΟΚ, ΝΔ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΟΚΙΝΗΤΟ DEB

Next Article

ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Ο ΧΩΡΟΣ ΜΑΡΤΥΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *