Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ-ΣΚΟΠΟΣ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ !

0 σχόλια Share:

Eφ. Μπιργκιούν 10-5-2011

Αστυνομικός-σκοπός στην αφίσα του ΑΚΠ !

Αποκαλύφθηκε ότι στην Αδριανούπολη ακόμη και οι προεκλογικές αφίσες του πρωθυπουργού Ερντογάν προστατεύονται 24 ώρες τη μέρα από αστυνομικούς με πολιτικά.

Μεγάλη φωτογραφία-αφίσα κρεμάστηκε έξω από τα γραφεία που την προηγούμενη εβδομάδα νοίκιασε το κόμμα ΑΚΠ για εκλογικό γραφείο και όπου σήμερα θα έχει συγκέντρωση ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν.

Η μεγέθους 2Χ5 αφίσα έγραφε πάνω ¨Η Αδριανούπολη έτοιμη, στόχος το 2023¨ και ¨Η σταθερότητα να διαρκέσει, η Τουρκία να ισχυροποιηθεί¨ και το πρωί της 4ης Μαΐου σκίστηκε από άγνωστα άτομα. Μέλη του κόμματος μετά τις έρευνες που έκαναν ομάδες της αστυνομίας στα κομμάτια, την ξήλωσαν και έβαλαν άλλη στη θέση της.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Αδριανούπολης εξουσιοδότησε αστυνομικούς με πολιτικά να φυλάνε την αφίσα. Η αστυνομία με πολιτικά κάνοντας βόλτες κοντά στην αφίσα του Ερντογάν και με ασύρματο στο χέρι, την έθεσε υπό την προστασία της.

 Αστυνομικοί με πολιτικά στις 7 Μαΐου συνέλαβαν δύο άτομα που με μαχαίρι-μακέτα προσπαθούσαν να σκίσουν την αφίσα. Αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι.

Previous Article

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΟΥ F-35

Next Article

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *