Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΤΑΓΙΠ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΒΡΕ !

0 σχόλια Share:
Έτσι εκμηδένισε ο Μπιλάλ τα χρήματα που είχε στο σπίτι

118

 

Αποκαλύφθηκε ότι 14,5 εκ. λίρες από τα χρήματα για τα οποία γινόταν λόγος στην τηλεφωνική συνομιλία που φέρεται να έγινε μετά από την αστυνομική επιχείρηση κατά της διαφθοράς, ανάμεσα στον πρωθυπουργό Ερντογάν και στον γιό του Μπιλάλ Ερντογάν, ξοδεύτηκαν για την αγορά 6 διαμερισμάτων από την εταιρία Οικίες Sehrizar.

Tα χρήματα τα πλήρωσε ο γαμπρός του Ερντογάν ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ μέσω του δικηγόρου του, του Ομέρ Φαρούκ Ακμπουλούτ.

Αποκαλύφθηκαν πληροφορίες που επιβεβαιώνουν την συνομιλία που φέρεται να έγινε στις 17 Δεκεμβρίου 2013, ανάμεσα στον πρωθυπουργό Ερντογάν και στον γιό του Μπιλάλ Ερντογάν.

erik(7)

Έτσι αποκαλύπτεται πως η Σουμεγιέ Ερντογάν όπως είχε αναφέρει στην συνομιλία ο πρωθυπουργός Ερντογάν, ταξίδεψε στις 09:00 μπίζνες κλας στην θέση 1F με αεροπλάνο των ΤΗΥ, από το αεροδρόμιο Εσένμπογά της Άγκυρας και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν της Κωνσταντινούπολης. Στις 11:00 έφτασε στην πρωθυπουργική κατοικία στο Κισικλί. Αναφέρεται πως όπως ανέφερε και ο Μπιλάλ Ερντογάν στο τηλέφωνο, μετέφερε λίστα του που θα μοιράζονταν τα χρήματα.

erdogan-001

6 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΟΣΤΟΥΣ 14,5 ΕΚ. ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ Α

Σύμφωνα με είδηση του Ιρφάν Ντουμλού από την εφημερίδα Μπουγκιούν τα διαμερίσματα 1,2,3,4,5 και 6 από το μπλοκ Α των Οικιών Sehrizar αγοράστηκαν στο όνομα της οικογένειας Ερντογάν. Εντοπίστηκε πως η συγκεκριμένη αγορά έγινε μέσω του δικηγόρου Ομέρ Φαρούκ Ακμπουλούτ που είναι φίλος και συγγενής των Μπεράτ Αλμπαϊράκ (γαμπρού του Ερντογάν) και του Σερχάτ Αλμπαϊράκ. Αποκαλύφθηκε πως ο Ακμπουλούτ στις 26 Δεκεμβρίου 2013 κατέθεσε 14.507.391,11 λίρες στον λογαριασμό που διατηρούν οι Οικίες Sehrizar του ομίλου GAP στην τράπεζα Aktif.

………………..

Συνομίλησαν ενώ βρισκόταν στο αεροδρόμιο

Στα πρακτορεία ειδήσεων είχε δημοσιευτεί πως μετά από την τελετή Şeb-i Arus, ο Ερντογάν είχε πάει μαζί με την σύζυγο του στο αεροδρόμιο στις 23:30.

Τότε είχε γραφτεί πως για κάποιο διάστημα ο Ερντογάν δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο καθώς μιλούσε τηλεφωνικά με κάποιο και ότι μετά μαζί με την σύζυγο του και τον αντιπρόεδρο Μπεκίρ Μποζντάγ αναχώρησαν με το ειδικό αεροπλάνο ¨ΑΝΑ¨ για Άγκυρα.

Αναφέρεται λοιπόν πως αυτή η φωτογραφία του DHA, απεικονίζει την συνομιλία που είχε ο Ερντογάν γύρω στις 23:20 και στην οποία έδινε την εντολή να εκμηδενιστούν τα χρήματα που υπήρχαν στην πρωθυπουργική κατοικία

……………..

Telgrafhane.org 17/3/2014

Previous Article

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΗΚΑΝ

Next Article

ΠΡΟΣΕΒΛΗΘΗ Ο ¨ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!