Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΝΕΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ

No Comments Share:

Ναι πρωθυπουργία ; Ο Γιασίν Αλ Καντί είχε ατύχημα, στείλτε ασθενοφόρο !

Το Σουσουρλούκ του Ερντογάν- το κρυφό τροχαίο ατύχημα

Ο Γιασίν Ελ Καντί την Παρασκευή βράδυ στις 15/2/2013 ήρθε στην Άγκυρα και συναντήθηκε στην επίσημη κατοικία με τον Ερντογάν. Στην συνάντηση αυτή κλήθηκε και ο Χακάν Φιντάν (σημ μεταφρ : διοικητής της ΜΙΤ). Μετά από την συνάντηση ο Γιασίν Ελ Καντί, ο Ουσάμε Κουτούπ και επικεφαλής της ασφάλειας τους Ιμπραήμ Τσαγλάρ επέστρεψαν με αεροπλάνο στην Κωνσταντινούπολη. Στις 02:30 στην επιστροφή τους από το αεροδρόμια είχαν ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Η ομάδα αυτή που μετείχε στην αγορά της έκτασης της Σχολής Αστυνομίας στο Ετιλέρ και ήταν επίσης κρυφός εταίρος σε άλλες εμπορικές σχέσεις, ενημερώνει αμέσως για το ατύχημα τον Ερντογάν.

Ο Ερντογάν επιστρατεύει αμέσως τον γιό του Μπιλαλ και τον Λατίφ Τομπάς. Ο Μπιλάλ Ερντογάν πήγε στο νοσοκομείο γύρω στις 03:00 και ενημέρωσε για τις εξελίξεις τον πατέρα του. Ο Ουσάμε Κουτούπ σε δήλωση που έκανε αργότερα σχετικά με το ατύχημα στην εφημερίδα Χουριέτ , είχε δηλώσει πως ¨μετά από το ατύχημα δεν συνομίλησα ούτε με τον πρωθυπουργό, ούτε με κάποιον συγγενή του¨. Ο Ουσάμε Κουτούπ, και το ηχητικό που θα ακούσετε τώρα αποκαλύπτει την αλήθεια.

1η Συνομιλία

Ρ. Ταγιπ Ερντογάν και ο κρυφός του συνέταιρος Ουσάμε Κουτούπ

Ρ. Ταγιπ Ερντογάν : Εμπρός

Ουσάμε Κουτούπ : Κύριε πρωθυπουργέ εγώ είμαι ο Ουσάμε, κύριε πρωθυπουργέ βγαίνοντας από το αεροδρόμιο μας χτύπησε ένα αυτοκίνητο, είχαμε ατύχημα, ο Γιασίν (Γιασίν Ελ Καντί) τραυματίστηκε λίγο αλλά είναι καλά, ο Ιμπραήμ ο φρουρός μας είναι πολύ τραυματισμένος, είμαστε στο αυτοκίνητο.

Ρ. Ταγιπ Ερντογάν : Πολύ τραυματισμένος ;

Ουσάμε Κουτούπ : Όχι δεν είναι πολύ τραυματισμένος , αλλά ναι ο Ιμπραήμ είναι αρκετά τραυματισμένος και μισολιπόθυμος, εγώ ελαφρά τραύματα έχω , αλλά

Ρ. Ταγιπ Ερντογάν : Που συνέβη ; Στην Άγκυρα ;

Ουσάμε Κουτούπ : Όχι, στην Κωνσταντινούπολη, στην Κωνσταντινούπολη. Πέντε λεπτά είχε που βγήκαμε από το αεροδρόμιο, δηλαδή 5 λεπτά προχωρήσαμε επί του αυτοκινητόδρομου Ε-5.

Ρ. Ταγιπ Ερντογάν : Τώρα που είστε ;

Ουσάμε Κουτούπ : Βρισκόμαστε στην είσοδο του Μπακίρκιοϊ, στο αυτοκίνητο και περιμένουμε ασθενοφόρο. Τηλεφώνησα στον κύριο Χασάν αλλά δεν απάντησε, συγχωράτε με αλλά σκέφτηκα αμέσως να σας ενημερώσω.

Ρ. Ταγιπ Ερντογάν : Ένα λεπτό, Ουσάμε το τηλέφωνο σου όπως και το δικό μου ίδιο είναι, δεν άλλαξε έτσι δεν είναι ; Τώρα εγώ σε σένα να βάλω να καλέσουν ασθενοφόρο ή παιδιά ;

Ουσάμε Κουτούπ : Ναι ασθενοφόρο πρωθυπουργέ μου.

Ρ. Ταγιπ Ερντογάν : Ποια είναι η κατάσταση του Γιασίν ;

Ουσάμε Κουτούπ : Πληγώθηκε λίγο το κεφάλι του και κάτω από το μάτι. Ήρθαν δύο ασθενοφόρα, που αν μας πάνε, δηλαδή σε ποιο νοσοκομείο να μας πάνε ;

Ρ. Ταγιπ Ερντογάν : Το πιο κοντινό εκεί, απευθείας από εκεί στο πιο κοντινό, υπάρχει στην περιοχή Μπαγτζιλάρ το Μεμόριαλ, πρόσφατα άνοιξε, στο Μπαγτζιλάρ.

Ουσάμε Κουτούπ : Εντάξει, εντάξει

Ρ. Ταγιπ Ερντογάν : Εντάξει ;

Ουσάμε Κουτούπ :Το άλλο μου τηλέφωνο χάθηκε, δεν ξέρω τι έγινε. Μπορείτε να μου τηλεφωνείτε σε αυτό πρωθυπουργέ μου.

Ρ. Ταγιπ Ερντογάν : Ναι αλλά ποιό είναι αυτό το τηλέφωνο δεν ξέρω, δεν εμφανίστηκε στο…

Ουσάμε Κουτούπ : Αυτό είναι το σαουδαραβικό μου νούμερο κύριε πρωθυπουργέ.

Ρ. Ταγιπ Ερντογάν : Αλλά πάρε με εσύ τηλέφωνο, εγώ θα μιλήσω με τον Χασάν, εσύ πάρε με ξανά τηλέφωνο, στο Μεμόριαλ του Μπαγτζιλάρ.

Ουσάμε Κουτούπ : Εντάξει πρωθυπουργέ μου, εντάξει.

2Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

Συνομιλία του Ρ. Ταγιπ Ερντογάν με τον Λατίφ Τοπμπάς που κατασκεύασε τις βίλλες του στα Βουρλά.

Ρ. Ταγιπ Ερντογάν : Αδερφέ σου τηλεφώνησαν ;

Λατί Τοπμπάς : Όχι δεν τηλεφώνησαν.

Ρ. Ταγιπ Ερντογάν : Α, βρε οι δικοί μας οι Γιασίν ( Οι δικοί μας Γιασίν : ο χρηματοδότης της Αλ Κάιντα Γιασίν Ελ Καντί) αφού κατέβηκαν στο αεροδρόμιο και μετά, τους συνέβη τροχαίο ατύχημα

Λατίφ Τοπμπάς : Αλλάχ Αλλάχ μου !

Ρ. Ταγιπ Ερντογάν : Α, δεν είναι βαριά λέει , αλλά ο δικός μας Ουσάμε, μου τηλεφώνησε, ενώ ο φρουρός μάλλον κάτι έχει πάθει, Τους μετέφεραν στο Medicana του Μπαχτσελίεβλέρ, μάλλον συνέβη σε μια περιοχή κοντά στο Μπακίρκιοϊ. Τώρα βρίσκονται στο νοσοκομείο. Εξ όσων μας είπε ο δικός μας ο Μουχσίν (διευθυντής ασφάλειας του πρωθυπουργού) δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά εγώ τηλεφώνησα και στον Μπιλάλ μας, και αυτός θα περάσει από εκεί, και εγώ σκέφτηκα να σας ενημερώσω.

Λατίφ Τοπμπάς : Να σε έχει καλά ο Αλλάχ αδερφέ, Medicana του Μπαχτσελίεβλέρ είπες ;

Ρ. Ταγιπ Ερντογάν : Ναι, Medicana του Μπαχτσελίεβλέρ

Λατίφ Τοπμπάς : Εντάξει αδερφέ, ο Αλλάχ να σε έχει καλά.

………..

………..

Youtube 24/2/2014

Σχ : Οι επιχειρηματίες αυτοί αναφέρεται πως ήταν στο λεγόμενο δεύτερο κύμα συλλήψεων που ήταν να γίνει στις 25/12/2013 για την υπόθεση με τα ρουσφέτια και την διαφθορά. Η επιχείρηση τότε ακυρώθηκε όταν πήγε στην αστυνομία ο ίδιος ο υπουργός Δικαιοσύνης και πήρε πίσω ο ΙΔΙΟΣ τα εντάλματα που είχε εκδώσει ο εισαγγελέας που έτρεχε την υπόθεση…..  

Στον εν λόγω περιστατικό αξιοπρόσεκτα σημεία είναι η παρουσία του διοικητή της ΜΙΤ στην συνάντηση στην Άγκυρα, το ότι οι παθόντες πήραν τηλέφωνο τον ίδιο τον πρωθυπουργό γύρω στις 03: 00 το βράδυ και αυτός αμέσως έστειλε και τον γιό του να ενδιαφερθεί στο νοσοκομείο. Και φυσικά ότι φαίνεται ο κατηγορούμενος διεθνώς για χρημοατοδότηση της Αλ Κάιντα να έχει στενή σχέση με τον Ερντογάν. 

Φαίνεται πως τα ¨κουτιά παπουτσιών¨ με τα δολάρια ήταν πολλά….

Αλήθεια αυτή την συνομιλία θα την ¨βγάλουν¨ λέτε οι μειονοτικές εφημερίδες στην ελληνική Θράκη ; Δεν θα στοιχημάτιζα… 

Previous Article

O ΠΕΘΕΡΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΝΥΦΗ — ΒΙΝΤΕΟ

Next Article

ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤOΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΙΟΥΝΤΕΜ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *