Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΙΟΤΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΑΛΛΟΣ….

0 σχόλια Share:

Μετά από την επιχείρηση κατά των ρουσφετιών συνεχίζονται οι ¨διαρροές¨

erdogan-bayraktar-bu-konusmalari-mi-kastetmisti-2501141200_m

Μετά από την δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων της οικογένειας Ερντογάν, αυτή τη φορά δημοσιεύτηκε σε ένα λογαριασμό ο ¨φάκελος Βουρλά¨ που αφορά βίλες της οικογένειας Ερντογάν.

Στον συγκεκριμένο φάκελο των 48 σελίδων που δημοσιεύτηκε στο τουίτερ στον λογαριασμό “haramzadeler”, εμπεριέχονται συνομιλίες του πρωθυπουργού Ερντογάν με την Σουμεγιέ Ερντογάν, τον επιχειρηματία Λατίφ Τορμπάς και άλλους επιχειρηματίες που το όνομα τους είχε ακουστεί στην δεύτερη επιχείρηση.

…………………….

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία του φακέλου που δημοσιεύεται, σχετίζεται με τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας Ερντογάν Μπαϊρακτάρ που παραιτήθηκε μετά από την επιχείρηση κατά των ρουσφετιών.

Στην συνομιλία μεταξύ του πρωθυπουργού Ερντογάν και του επιχειρηματία Λατίφ Τοπμπάς αναφέρεται πως η περιοχή στην οποία ο Τοπμπάς κατασκεύασε τις βίλλες (σημ. μεταφρ : του Ερντογάν…)  είναι περιοχή 1ου βαθμού προστασίας και ζητείται η παρέμβαση του υπουργού Μπαϊρακτάρ για την επίλυση αυτού του θέματος. Μετά από αυτή την συζήτηση ο πρωθυπουργός Ερντογάν καλεί τον Μπαϊρακτάρ και του λέει να βοηθήσει.

Μετά από την δήλωση που είχε κάνει ο νομάρχης Σμύρνης Τζαχίτ Κιράτς πως θα κατεδάφιζε τις βίλλες που είχε κατασκευάσει ο Τοπμπάς, ο τελευταίος καλεί τον Ταγίπ Ερντογάν και του παραπονιέται για τον νομάρχη Κιράτς. Και πριν περάσουν 4 μήνες από την συνομιλία τους, ο νομάρχης μετατίθεται στο Ντιγιαρμπακίρ.

OdaTV 26/1/2014

Σχ : Να και η σχετική συνομιλία που δημοσιεύτηκε. Αχ Ταγίπ….. Στις δυό κουβέντες του η μία είναι για τον Αλλάχ, αλλά στην πράξη….

Previous Article

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ, ΘΛΙΒΕΡΟ ΤΕΛΟΣ….

Next Article

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΧΑΣΚΙΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *