Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΗΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ !

No Comments Share:

¨Υποβάλλω μήνυση στο HSYK !

140120141831349805809_2

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν μίλησε σε τελετή μαζικών εγκαινίων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αρένα της Άγκυρας

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν δήλωσε : ¨Την ώρα που εμείς προχωράμε αυτή την οδό με αγάπη με ζήλο και ε ενθουσιασμό, δυστυχώς κάποιοι επιδιώκουν να μας βάζουν τρικλοποδιές και να βάζουν αγκάθια στον δρόμο μας.

Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δεν μπορούν να χωνέψουν την επικοινωνία μας με τον κόσμο, τους καρδιακούς μας δεσμούς με τον κόσμο και την εμπιστοσύνη μας στον κόσμο. Υπάρχουν κάποιοι που δεν μπορούν να αποδεχτούν την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση την Τουρκίας όπως και την επίτευξη της γαλήνης, της ευημερίας και της αδερφοσύνης. Η επιχείρηση της 17/12 είναι μια επιχείρηση ενάντια σε κάθε τι εθνικό. Στόχευσαν την εθνική βούληση, την εθνική Λαϊκή μας Τράπεζα και τα εθνικά μας συμφέροντα¨.

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν δήλωσε : ¨Τα δικαστήρια δεν μπορεί να αποφασίσουν ενάντια στο έθνος, εξ ονόματος του κρίνουν, τα δικαστήρια αποφασίζουν για το έθνος. Δεν μπορεί να αποφασίζει ενάντια στο έθνος. Τα δικαστήρια δεν μπορεί να χαράσσουν γραμμή και να επιβάλλονται στην κυβέρνηση και στην βουλή που επέλεξε ο κόσμος. Ευχαριστώ τους δικαστές που σέβονται τον νόμο, αλλά δυστυχώς η ιστορία δεν θα συγχωρέσει αυτούς που εργάζονται σε συνεργασία με οργανώσεις, δεν θα συγχωρέσει αρμόδιους φορείς και συμβούλια. Ε βρε εισαγγελέα που ήσουν στην σφαγή του Ρεϊχανλί ; Επί 7 μέρες δεν πήγες εκεί. Που βρισκόσουν ; Από εδώ ταυτόχρονα υποβάλλω μήνυση. Υποβάλλω μήνυση στον HSYK. Για εξετάστε. Επί 7 μέρες ο εισαγγελέας αυτός γιατί δεν πήγε στο Ρεϊχανλί ; Και σηκώνεται ένας εισαγγελέας από τα Άδανα και οργανώνει μια επιχείρηση παραβιάζοντας νόμους για να σταματήσει αυτό το TIR. Eγώ τώρα ρωτάω από εδώ, όταν η ΜΙΤ είναι ένας φορέας που εργάζεται για τα συμφέροντα αυτής της χώρας, εσύ για ποιόν εργάζεσαι ; ¨

………………

DHA 14/1/2013

Σχ : Μιλάμε για παραλήρημα ! Είναι δυνατόν πρωθυπουργός να κατηγορεί προσωπικά έναν εισαγγελέα για το έργο του ; Μήπως δεν είδε τα κουτιά παπουτσιών με τα δολάρια που βρέθηκαν στα σπίτια των γόνων των υπουργών του ; Μήπως είναι νόμιμη η εκ μέρους της ΜΙΤ εξαγωγή όπλων σε συμμορίες στην Συρία ; Και ποιοί είναι οι νόμοι που παραβίασε ο έρμος ο εισαγγελέας που ήθελε να εξετασθεί τι μετέφερε το TIR που κατευθυνόταν στην Συρία ;….

Previous Article

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Next Article

ΤΟΥΡΚΟΜΕΒΛΙΤ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *