Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΜΙΤ ΤΑ ΗΞΕΡΕ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ, ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΑΓΙΠ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

No Comments Share:

Η ΜΙΤ 8 μήνες πριν είχε προειδοποιήσει : Εάν αποκαλυφθούν οι σχέσεις των υπουργών με τον Σαρράφ….

fft81_mf1897325

Εντοπίστηκε πως η ΜΙΤ στις 18 Απριλίου 2013, 8 μήνες πριν από την επιχείρηση της 17ης Δεκεμβρίου της εισαγγελίας Κωνσταντινούπολης σχετικά με τους ισχυρισμούς για διαφθορά, ρουσφέτια και ξέπλυμα χρήματος, σε τρισέλιδη αναφορά της είχε σταθεί στο θέμα των σχέσεων του νυν προφυλακισμένου επιχειρηματία Ριζά Σαρράφ με κάποιους υπουργούς. Στο συμπέρασμα της αναφοράς τονίζεται πως ¨εάν αποκαλυφθούν οι σχέσεις των υπουργών με τον Σαρράφ, θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν κατά της κυβέρνησης¨.

……………..

Στο τμήμα περίληψη της αναφοράς καταγράφεται πως ¨Σύμφωνα με πληροφορίες από ευαίσθητες πηγές, ο ιρανικής καταγωγής Τούρκος πολίτης Ριζά Σαρράφ που εμπορεύεται χρυσό και συνάλλαγμα στο Καπαλί Τσαρσί, σύναψε στενές σχέσεις με τους υπουργούς Οικονομίας Ζαφέρ Τσαλαγιάν και Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ, και προέβη σε κάποιες προσπάθειες για να πάρει την τουρκική ιθαγένεια και ο αδερφός του ο Μωχάμεντ Σαρράφ.

………………….

Στο κείμενο αναφέρεται : ¨Ο Ρ. Σαρράφ ενήργησε για να πάρει την τουρκική ιθαγένεια ο αδελφός του ο Μωχάμεντ Σαρράφ, και στα πλαίσια αυτά συναντήθηκε στις 12/4/2013 με τον υπουργό Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ. Στην συνάντηση αυτή ο Ρ. Σαρράφ πήρε θετική απάντηση από τον υπουργό Γκιουλέρ.Την επόμενη συναντήθηκε με τον αδερφό του τον Μ. Σαρράφ και του είπε πως στις 13:00 της 13/4/2013 θα ερχόταν δίπλα του ο γιός του υπουργού ο Μπαρίς Γκιουλέρ στον οποίο θα έδινε τα χαρτιά του. Του είπε πως η σχετική απόφαση θα έβγαινε στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο και ότι θα έπρεπε αυτός ( ο Μ. Σαρράφ) να προσλάβει τον γιό του υπουργού τον Μπαρίς Γκιουλέρ για σύμβουλο του για δύο χρόνια, με μισθό 15. 000 $ τον μήνα¨.

………………..

Εφ. Ραντικάλ 6/1/2014

Σχ: Η έκθεση της ΜΙΤ δηλαδή, ακόμη από τον Μάρτιο μιλούσε για τα λαδώματα των υπουργών του Ταγίπ. Αλλα εκείνος όχι μόνο αδιαφόρησε, αλλά και τώρα που εμφανίστηκαν όλα, μιλά για συνωμοσία ! Γιατί άραγε τα κάνει όλα αυτά ; Τζάμπα ;…. Και μια και μας διαβάζουν και τουρκόφωνοι ας διαβάσουν μόνοι τους τι έγραφε η έκθεση της ΜΙΤ : 

2

Previous Article

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΟΠΛΑ

Next Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΪΧΑΝ ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ ΓΙΑ ΤΟ 2013

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *