Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ !

No Comments Share:

Πρωθυπουργός : Αν δεν τα δηλώσεις εσύ θα τα δηλώσουμε εμείς

22658409

Ο πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν μετέχοντας σε μαζική τελετή εγκαινίων στην πόλη Σακάρια, άσκησε κριτική στον εισαγγελέα Μουαμέρ Ακκάς λέγοντας : Είσαι εισαγγελέας εσύ ; εσύ είσαι ένας που μοιράζει ανακοινώσεις. Μα πως την κάνεις αυτή τη δουλειά ; Πως μπορείς και σπιλώνεις πεντακάθαρους ανθρώπους ; Για ποιόν δουλεύεις ; Δήλωσε το εσύ, αν δεν το κάνεις θα το ανακοινώσουμε εμείς ;

Τίτλοι των δηλώσεων Ερντογάν στην Σακάρια :

………………….

Εμείς για την ανεξαρτησία μας πληρώσαμε τίμημα. Για την ανεξαρτησία μας είχαμε εκατοντάδες χιλιάδες μάρτυρες. Μέσα από μας βγήκαν και προδότες και συνεργάτες, αλλά δεν απελπιστήκαμε. Κατά μήκος της ιστορίας υποστήκαμε αμέτρητα άσχημα κόλπα. Δεν υποκύψαμε, δεν καταστραφήκαμε, δεν γίναμε δούλοι, δεν αφήσαμε να μας βάλουν αλυσίδα στον λαιμό μας. Όπως λέει και ο Ακιφ ¨εγώ από αμνημονεύτων χρόνων έζησα ελεύθερος, ελεύθερος ζω, ποιος τρελός θα μου περάσει αλυσίδα ;¨. Κανείς δεν θα μπορέσει σε αυτή τη χώρα να φερθεί σε αυτό τον κόσμο σαν σε παρίες.

Τρέχει στην Τουρκία μια επικίνδυνη επιχείρηση με το ένδυμα της καταπολέμησης της διαφθοράς. Δεν πρόκειται για επιχείρηση κατά της διαφθοράς. Το ένδυμα ετοιμάστηκε από αυτούς που κλέβουν μιναρέδες. Αυτοί έκλεψαν τον μιναρέ και τώρα ετοιμάζουν το ένδυμα. Μέσα σε αυτή την επιχείρηση υπάρχει κατασκοπία, πρακτοριλίκι και προδοσία. Σχεδίασαν κάτι για την Τουρκία, έστησαν ένα βρώμικο κόλπο. Έτσι με το πρόσχημα της διαφθοράς στοχεύουν στην νέα Τουρκία. Χρησιμοποίησαν τους πολίτες της χώρας μου, τις υπηρεσίες , την αστυνομία, δικαστές, εισαγγελείς και ΜΜΕ της χώρας μου.

…………………….

Κανείς δεν μπορεί να επηρεάζει την δικαστική διαδικασία, ο στόχος της επί 11 μέρες συνεχιζόμενης επίθεσης είναι η λαϊκή βούληση. Είναι το έθνος. Είναι η Τουρκία, της οποίας η βαρύτητα της οικονομίας της στον κόσμο αυξάνεται. Πίσω από αυτή την επίθεση υπάρχουν διεθνείς δυνάμεις που δεν μπορούν να χωνέψουν την ισχυροποιούμενη Τουρκία.

Η παγίδα είναι έτοιμη. Μπορεί να υπάρξει δίκαιη εκδίκαση μέσω των ΜΜΕ ;Είσαι εισαγγελέας εσύ ; Εσύ είσαι ένας που μοιράζει ανακοινώσεις. Βγαίνεις μπροστά στο δικαστικό μέγαρο και μοιράζεις ανακοινώσεις. Υπάρχει κάτι τέτοιο στην ιστορία των δικαστηρίων ; Απευθύνομαι στην HSYK. Δημοσίευσες ανακοίνωση για να ασκήσεις πίεση στο ανώτατο δικαστήριο για το θέμα της δικαστικής αστυνομίας. Μπορεί κάποιος που κοινοποιεί στα ΜΜΕ αυτά που εμπεριέχονται στις υποθέσεις να ασκήσει δίκαιη εκδίκαση ; Ένας άτομο που δημοσιεύει εκεί ανακοινώσεις μπορεί να είναι ένας δίκαιος εισαγγελέας σε αυτή τη χώρα ; Επιδιώκοντας να πάρει μαζί του τα ΜΜΕ, βλέπουμε όλα τα απόρρητα να δημοσιεύονται. Μα πως την κάνεις αυτή τη δουλειά ; Πως μπορείς και σπιλώνεις πεντακάθαρους ανθρώπους ; Για ποιόν δουλεύεις ; Δήλωσε το εσύ, αν δεν τα κάνεις θα το ανακοινώσουμε εμείς ;

………………

 Εφ. Χουριέτ 27/12/2013

Previous Article

EΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ

Next Article

ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *