Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ¨

0 σχόλια Share:

Ερντογάν Μπαϊρακτάρ : Ο πρωθυπουργός πρέπει να παραιτηθεί

images

Ο Ερντογάν Μπαϊρακτάρ που παραιτήθηκε από βουλευτής και υπουργός δήλωσε : Όλα έγιναν με την έγκριση του πρωθυπουργού, εάν χρειάζεται να παραιτηθεί ο πρωθυπουργός¨.

Μετά από τις παραιτήσεις των υπουργών Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ και Οικονομίας Ζαφέρ Τσαλαγιάν, παραιτήθηκε και ο υπουργός Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας Ερντογάν Μπαϊρακτάρ.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας Ερντογάν Μπαϊρακτάρ του οποίου το όνομα όπως και του γιού του ήταν από αυτά που αναφέρθηκαν στην επιχείρηση κατά της διαφθοράς κα των δωροδοκιών που έγινε στην Κωνσταντινούπολη, μετέχοντας ζωντανά σε εκπομπή του NTV προέβη σε δηλώσεις που θα προκαλέσουν θόρυβο. Ο Μπαϊρακτάρ δήλωσε πως ¨Πιστεύω πως για να ηρεμήσει αυτή η πατρίδα και αυτό το έθνος πρέπει να παραιτηθεί ο κύριος πρωθυπουργός¨.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ

Ο υπουργός Μπαϊρακτάρ, ο γιός του οποίου αναφέρεται ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση ¨διαφθοράς και δωροδοκιών¨, μετέχοντας στο δελτίο ειδήσεων του NTV ανακοίνωσε την παραίτηση του.

¨Δεν δέχομαι να μου ασκούν πίεση για παραίτηση¨

Ο Μπαϊρακτάρ μιλώντας για την παραίτηση του είπε : ¨Θα ήθελα να δηλώσω κάποια πράματα υπό τύπον ανακοίνωσης τύπου. Σχετικά με την επιχείρηση της 17/12 δεν υπάρχει οποιοδήποτε σημείο που να με προσβάλει ή το οποίο θα αδυνατούσα να εξηγήσω. Αλλά φυσικά αποτελεί δικαίωμα και αρμοδιότητα του πρωθυπουργού να δουλεύει με τους υπουργούς που επιθυμεί και να απομακρύνει από την θέση του όποιον υπουργό θέλει. Αλλά απλά και μόνο λόγω κάποιων καταθέσεων στην επιχείρηση κατά της διαφθοράς δεν μπορεί να γίνομαι δέκτης πιέσεων του τύπου ¨παραιτηθείτε και κάντε δηλώσεις που θα με ηρεμήσουν.

………….

Διότι μεγάλο μέρος από τα βάσει νόμων εγκεκριμένα αναπτυξιακά σχέδια τα οποία ελέγχονται από την έρευνα, έγιναν μετά από εντολή του κυρίου πρωθυπουργού¨.

¨Εγώ παραιτούμαι, ας παραιτηθεί και ο πρωθυπουργός¨

Ο Μπαϊρακτάρ ανακοίνωσε την παραίτηση του λέγοντας : ¨Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν, δηλώνω την παραίτηση μου από υπουργός και βουλευτής. Αλλά πιστεύω πως για να ηρεμήσει αυτή η πατρίδα και αυτό το έθνος πρέπει να παραιτηθεί ο κύριος πρωθυπουργός. Υποβάλω τα σέβη μου στο μεγάλο μας έθνος¨.

…………………

Haberler.com 25/12/2013

Previous Article

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΥ ΤΩΝ Τ.Ε.Δ. ΜΕ ΠΛΟΙΟ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Next Article

¨ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΚΛΕΦΤΗ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *