Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ΓΝΩΣΤΟΣ ¨ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ¨ ΕΡΝΤΟΓΑΝ…

0 σχόλια Share:
Spread the love

Κατηγορία για ¨προδοσία της πατρίδας¨ από τον Ερντογάν προς την εφημερίδα Ταράφ και τον Μεχμέτ Μπαρανσού !

page_basbakan-erdogandan-taraf-ve-mehmet-baransuya-vatana-ihanet-suclamasi_834950519

………………

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν για πρώτη φορά μίλησε σχετικά με την είδηση ¨Η απόφαση για τελείωμα του Γκιουλέν λήφθηκε στο MGK το 2004¨ που δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα από τον Μεχμέτ Μπαρανσού στην εφημερίδα Ταράφ. Ο Ερντογάν δήλωσε πως ¨Η αποκάλυψη των κρατικών απόρρητων δεν είναι ελευθερία αλλά κανονική προδοσία της χώρας¨.

Να οι τίτλοι των δηλώσεων Ερντογάν :

¨……………..

Τις μέρες αυτές μια ομάδα δημοσιογράφων αποκάλυψαν στις στήλες τους απόρρητα έγγραφα και πληροφορίες από αποφάσεις του MGK ( σημ μεταφρ : Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας). Και τώρα απευθύνομαι σε αυτούς που κατηγορούν την κυβέρνηση πως φακελώνει. Αυτοί οι οποίοι κατηγορούνε την κυβέρνηση για φακέλωμα ας δούνε πρώτα ποιοί διέρρευσαν αυτές τις πληροφορίες στους ανθρώπους σας, στους ομοϊδεάτες σας. Αποκαλύψτε το. Στο σύνταγμα μας υπάρχουν ρητές απαγορεύσεις σχετικά με αυτά τα θέματα. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να εκθέτει έτσι τις απόρρητες αυτές κρατικές πληροφορίες.

Σχετικά με αυτό μήνυση έχουν υποβάλλει η πρωθυπουργία, το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας και η ΜΙΤ. Τώρα βλέπω μια συνεργασία με κάποια ΜΜΕ. Η αποκάλυψη των κρατικών απόρρητων δεν είναι ελευθερία αλλά κανονική προδοσία της χώρας¨

Τ24 com.tr 7/12/2013

Previous Article

8 ΜΗΝΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΖΕΓΚΙΖ ΟΜΕΡ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΙΛΛΕΤ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Next Article

ΤΗΝ ΤΥΦΛΩΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *