Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ…

0 σχόλια Share:

Με κηρύγματα, εγκυκλίους και επιβολή, όλοι στην συγκέντρωση του Ερντογάν !

hutbeyle-dayatmayla-genelgeyle-haydi-turkiye-erdogan-mitingine-1

Την ώρα που για να διασφαλιστεί συμμετοχή στις ομιλίες του Ερντογάν στα Άδανα στις 5/10 και στο Τζεϊχάν στις 6/10 εφαρμόζεται με επίσημο έγγραφο η ανάλογη επιβολή σε διευθυντές, υποδιευθυντές και δασκάλους σχολείων, ο βουλευτής Αδάνων του CHP Τουργκάι Ντεβελί ισχυρίστηκε πως στο κήρυγμα της Παρασκευής θρησκευτικοί λειτουργοί στο κήρυγμα τους κατεύθυναν τον κόσμο να πάει στις συγκεντρώσεις.

Οι εργασίες του ΑΚΡ ενόψει των ομιλιών του Ερντογάν στα Άδανα στις 5/10 και στο Τζεϊχάν στις 6/10 δείχνουν πως μαζεύεται ο κόσμος στις ομιλίες αυτές.

Στα Άδανα μέσω νομαρχίας και στο Τζεϊχάν μέσω του Έπαρχου και των Διευθύνσεων Εθνικής Παιδείας, στέλνονται επίσημα έγγραφα στα οποία επιβάλλεται η συμμετοχή στις ομιλίες, καθώς αναφέρεται πως επιβάλλεται να παραβρεθούν οι διευθυντές, οι υποδιευθυντές και οι δάσκαλοι των σχολείων.

…………

Ο Ντεβελί στην δήλωση του ανέφερε πως ο Ναζμί Σογούτ-ιμάμης του τζαμιού Αμπντουλκαντίραγά του Τζεϊχάν, στο κήρυγμα του κάλεσε τον κόσμο να μετάσχει στην ομιλία του πρωθυπουργού Ερντογάν και μετά δήλωσε :¨ Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό ο ιμάμης ενός τζαμιού να κάνει πολιτική προπαγάνδα και να φέρεται σαν κομματικό στέλεχος. Και το πλέον κακό είναι πως ο ίδιος ιμάμης είπε πως κάνει αυτή την έκκληση με εντολή από τον νομάρχη και τον έπαρχο. …..¨

………..

genelge

Εφ. Μπιργκιούν 

Σχ : Στο παρουσιαζόμενο έγγραφο ο Διευθυντής Εθνικής Παιδείας του νομού, δίνει την σχετική εντολή…  

Previous Article

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ¨ΠΑΚΕΤΟ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΜΟΥ¨ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Next Article

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ABBTF ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *