- 11 January 2023
- By TourkikaNea.gr
- 1 Comments
Mουσείο ¨Ταγίπ Ερντογάν¨ που θα εγκαινιαστεί προεκλογικά !
Ορίστε οι εικόνες και οι λεπτομέρειες από το σχέδιο : Συστήνεται μουσείο Ταγίπ Ερντογάν με στόχο τα προεκλογικά του εγκαίνια
Το μουσείο Ερντογάν θα ανοίξει στην περιοχή Κασίμπασα όπου πέρασε τα πρώτα χρόνια της νιότης του.
…..
Στο μουσείο εκτίθενται οι προβεβλημένες δηλώσεις του Ερντογάν από την παιδική του ηλικία μέχρι τον ποδοσφαιρικό του βιο και ιδιαίτερα της πολιτικής του ζωής.
Στο μουσείο υπάρχει επίσης χώρος σχετικά με τα μέλη της οικογένειας Ερντογάν και ιδιαίτερα για τη σύζυγό του Εμινέ Ερντογάν. Στο μουσείο γίνεται ετοιμασία σχετικά με τη χρήση φωτογραφιών, βίντεο, ειδικών εφέ για προβολή στους τοίχους όπως και για χρήση τεχνικών ολογράμματος.
Σύμφωνα με την παρουσίαση που ενέκρινε ο ίδιος ο Ερντογάν στο προσχέδιο που εμφανίστηκε διακρίνονται οι εξής λεπτομέρειες :
Το κτίριο του μουσείου έχει σελτζουκικά και οθωμανικά αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά. Έχει μεγάλο κήπο και είναι δίπλα στο νερό. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν μπορούσα να επιβεβαιώσω το μουσείο θα βρίσκεται στο ναυπηγείο Κωνσταντινούπολης το οποίο είναι υπό κατασκευή εδώ και καιρό.
…..
Σε video wall θα προβάλλονται οι δηλώσεις του Ερντογάν “Ο κόσμος είναι μεγαλύτερος από τους πέντε” και το “Οne minute”.
Η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί αναπαρίσταται σε ξεχωριστό χώρο στο μουσείο. Στόχος είναι σε έναν τοίχο Να προβάλετε η απόφαση της 10 Ιουλίου 2020 με αριθμό 31181 σχετικά με την μετατροπή του μουσείου της Αγίας Σοφίας σε τζαμί. Γίνονται εργασίες έτσι ώστε το ολόγραμμα του τζαμιού να προβάλλεται στην αίθουσα.

……
https://t24.com.tr/yazarlar/murat-sabuncu/iste-projeden-fotograflar-ve-detaylar-tayyip-erdogan-muzesi-kuruluyor-hedef-secim-oncesinde-acmak,38193
Αύριο θα τους πει ότι αν δεν ψηφίσεις ταγίπ δεν έχει παράδεισο. Καλή θητεία, σουλτάνε μας! Συνέχισε να κάνεις αυτό που δεν κατάφεραν χιλιάδες Έλληνες που πάνε για φθηνό σόππιγκ εκεί που εκτελούσαν τους προγόνους τους!