Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

EΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ;….

No Comments Share:

Και ο ιμάμης και ο μουεζίνης του τζαμιού Ντολμάμπαχτσέ έφυγαν

21529044

Η ¨απόδειξη¨ για το πάρκο Γκεζί έφτασε σε ανθρώπους της θρησκείας. Ο μουεζίνης, ο ιμάμης του τζαμιού και ο μουφτής περιοχής Μπέιογλου, απομακρύνθηκαν και διορίσθηκαν αλλού.

Ο μουεζίνης Φουάτ Γιλντιρίμ που ήταν το πιο πολυσυζητημένο όνομα κατά την διάρκεια των επεισοδίων, έγινε γνωστό πως μετατέθηκε στο χωριό Καγιάμπασι του Μπασάκσεχίρ. Κατά την διάρκεια των γεγονότων του πάρκου Γκεζί είχε λεχθεί πως οι διαδηλωτές είχαν πιει οινοπνευματώδη μέσα στο τζαμί (σημ. μεταφρ : Ο Ερντογάν το είχε δηλώσει…), αλλά ο μουεζίνης του τζαμιού Φουάτ Γιλντιρίμ παρά τις πιέσεις που υπέστη είχε πει πως δεν υπήρξε κατανάλωση αλκοολούχων στο τζαμί. Αυτήν του την συμπεριφορά ο Φουάτ Γιλντιρίμ την πλήρωσε με εξορία. Λέγεται πως όταν ο μουφτής Κωνσταντινούπολης του είπε ¨Εσύ φθάρθηκες πολύ, να σε διορίσουμε αλλού¨ και αυτός απάντησε πως ¨Υπό κανένα τρόπο δεν φθάρθηκα¨, εξουσιοδοτήθηκε επιθεωρητής που τον έστειλε για 6 μήνες στο χωριό Καγιάμπασι. Ο ιμάμης του τζαμιού Ντολμάμπαχτσέ Χαλίλ Νετζίπογλου διορίστηκε στο Ζεϊτίνμπουρνού, και ο μουφτής της περιοχής Μπέϊογλου στο Έρεγλι της Μαύρης Θάλασσας.

Εφ. Χουριέτ 21/9/2013

 Σχ : Ο έρμος ο άνθρωπος τόλμησε και επέμενε πως δεν είδε κανέναν να πίνει αλκοόλ μέσα στο τζαμί, αποκαλύποτοντας έτσι τα ξεδιάντροπα ψέματα του Ταγίπ. Ε τώρα λοιπόν πληρώνει το αντίτιμο…. 

Previous Article

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ CDU ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

Next Article

ΒΟΛΕΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *