Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O Ερντογάν μίλησε για απέλαση των πρεσβευτών ΗΠΑ, Γερμανίας, Γαλλίας κλπ. !

1 Comment Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 21./10/2021

Σε σημερινό της δημοσίευμα η εφ. Σαμπάχ παρέθεσε δηλώσεις του Ερντογάν που έγιναν  κατά την επιστροφή του από το ταξίδι στην Αφρική. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους πρεσβευτές των 10 χωρών που ζήτησαν την αποφυλάκιση του Οσμάν καβάλα που κρατείται εδώ και 4 χρόνια χωρίς καταδίκη !

Είπε λοιπόν :

¨Δείτε το ΕΔΑΔ πήρε μια απόφαση. Αυτοί μοιάζουν να θέλουν να καταδικάσουν την Τουρκία μέσω αυτού του κατάλοιπου του Σόρος που λέγεται Καβάλα. Για ποιο λόγο 10 πρέσβεις έκαναν αυτή την ανακοίνωση ; Αυτοί που υπερασπίζονται το κατάλοιπο του Σόρος, επιδιώκουν να μας αναγκάσουν να τον αφήσουμε. Είπα στον υπουργό Εξωτερικών μου, πως εμείς δεν έχουμε την πολυτέλεια να τους φιλοξενούμε αυτούς στην χώρα μας. Είστε μήπως σε θέση εσείς να δίνετε με αυτό τον τρόπο μάθημα στην Τουρκία ; Ποιοι είστε εσείς ; Τι θέλουν ; Αφήστε λέει τον Καβάλα. Εσείς αφήνετε μήπως ελεύθερους στις χώρες σας τους ληστές, τρομοκράτες και δολοφόνους ; Αμερική, Γερμανία ή αλλού, έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο μέχρι τώρα ; Δεν το έκαναν και δεν το κάνουν. Όταν γίνεται λόγος η απάντηση που σου δίνουν είναι πως “Τα δικαστήρια είναι ανεξάρτητα”. Μα καλά σε εσάς είναι ανεξάρτητα και σε εμάς είναι μήπως εξαρτώμενα ; Τα δικαστήρια σε εμάς δίνουν το το πιο καλό παράδειγμα ανεξαρτησίας¨

Μπράβο Ερντογάν !

Διώξτε τους με κλωτσιές τους πρέσβεις ! 

Και να δούμε μετά το τέλος του έργου !

Πηγή :

https://www.sabah.com.tr/gundem/2021/10/21/son-dakika-baskan-erdogandan-sert-aciklama-haddinize-degil

Previous Article

Δένδιας : ¨Η  Ελλάδα παρά τις προσπάθειες της Τουρκίας, επιστρέφει στη Λιβύη¨…

Next Article

Την αποκεφάλισαν επειδή έπαιζε βόλεϊ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!!!!!! ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΚΕΡΑΤΑΣ Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!!!!!!!! ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΑΖΗΣ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *