- 21 October 2021
- By TourkikaNea.gr
- 0 Comments
Γενναιόδωρος με τον…εαυτό του ο Ερντογάν !
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε αύξηση 14% στον μισθό του. Στον προϋπολογισμό 2022 ο μισθός του Ερντογάν καθορίστηκε στις 100.000 λίρες.
Ο Αντιπρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος CHP Οζγκιούρ Οζέλ κοινοποίησε μία λεπτομέρεια από τον προϋπολογισμό που υποβλήθηκε στη Βουλή σχετικά με τον Ερντογάν. Όταν ψηφιστεί ο προϋπολογισμός ο μισθός του προέδρου της δημοκρατίας που το 2021 ήταν 88.000 λίρες, θα φτάσει τις 100.000 λίρες.
Σχετικά με το θέμα αυτό ο Οζέλ ανέφερε τα εξής :

“Σύμφωνα με την πρόταση προϋπολογισμού που υποβλήθηκε στην Βουλή ο Ταγίπ Ερντογάν έκανε 14,4% αύξηση ρεκόρ στον δικό του μισθό που τον έφτασε στις 100.000 λίρες. Η μηνιαία αύξηση που θα παίρνει είναι ίση με 4,4 κατώτατους μισθούς ! Αυτός ο ένας στους υπαλλήλους, στο υε εργάτες και στους συνταξιούχους είναι τσιγκούνης, αλλά στον εαυτό του γενναιόδωρος ! Στο παλάτι αναλογεί μεγαλοπρέπεια και στον πολίτη δυστυχία!”
https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiye/erdogan-kendi-maasina-zam-yapti-1877932
19/10/2021
