Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O Ταγίπ τον ¨φτύνει¨ και αυτός θα τον συναντήσει !

1 Comment Share:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπάιντεν

Έγινε γνωστό πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο περιθώριο της συνόδου του G-20 που θα διοργανωθεί στην Ρώμη στις 29 και 30 Οκτωβρίου, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.
…..

https://www.yenisafak.com/gundem/cumhurbaskani-erdogan-abd-baskani-biden-ile-gorusecek-3704471

28/9/2021

Σχ. : Μας αρέσει δεν μας αρέσει είναι προφανές πώς ο Ερντογάν είναι υπολογίσιμος ηγέτης. Πώς αλλιώς να δικαιολογήσει κάποιος αυτή τη συνάντηση όταν πριν από δύο μέρες έσυρε τα εξ αμάξης στον Πρόεδρο των ΗΠΑ και τώρα αυτός δέχεται να τον συναντήσει; Κάθε σύγκριση με δικούς μας ηγέτες οδηγεί σε κατάθλιψη. Οι ¨ηγέτες¨ μας προφανώς  είναι δεδομένοι.

Previous Article

¨Λυπάμαι για τον ελληνικό λαό, οι φόροι τους ξοδεύονται μάταια¨…

Next Article

Ουρά για αγορά ναρκωτικών στο κέντρο της Κωνσταντινούπολης !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Αρέσει δεν μας αρέσει πρέπει να θυμάστε πως ότι πει ο Ερντογάν το ένα τρίτο κάνει. Όταν έλεγε πως θα συναντούσε στην ΝΥ τον Μπάϊντεν και το Κούλι άρχισαν οι κλάψες ‘ο Ερντογάν και είναι ηγέτης και όλοι του μιλούν και η τουρκία είναι υπολογίσιμη’. Το γεγονός ότι αποτελεί το 1/27 του ΝΑΤΟ και έχει έκταση 780.000 τ.χλμ κάπου στην Ασία έχει σημασία για τις ΗΠΑ ναι, μα κατά τ’ άλλα οι τούρκοι πασχίζουν διασκεδάσουν το γεγονός ότι ο Μπάϊντεν έχει τον supreme leader τους χε…νο.
    .
    ..
    Ότι έρχεται απ’ την τουρκία πρέπει να δημοσιεύεται με επιφύλαξη. Ένα κοινό που έχουν όλα τα φασιστικά καθεστώτα έχουν απέχθεια στην κριτική και την αλήθεια. Το Νοέμβριο του 1940 ο (φυσικά ελεγχόμενος από το σαράϊ. έε.. παλάτσιο) φασιστικός Ιταλικός τύπος έγραφε πως ‘προελαύνουμε σε Ελλάδα’, τον Δεκέμβριο έγραφαν ‘ο κακός καιρός καθυστερεί την προέλαση’ και τον Μάρτη του 41 είχε υποβαθμιστεί το θέμα σε κάτι μονόστηλα στις τελευταίες σελίδες.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *