Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΡΕΙΧΑΝΛΙ

No Comments Share:

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟ ΡΕΙΧΑΝΛΙ

Ανοίξατε την αγκαλιά σας στα αδέλφια μας, μην κολακεύεται τώρα αυτούς που προσπαθούν να τους διώξουν, είπε ο Ερντογάν

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν, επισκέφθηκε την πόλη Ρεϊχανλί όπου έχασαν την ζωή τους 51 άτομα από την διπλή βομβιστική επίθεση και εκφώνησε ομιλία προς τον λαό.

Ο Ερντογάν έκανε έκκληση ψυχραιμίας σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

«Θα τους βοηθήσουμε, δεν θα επιτρέψουμε την διχόνοια και την μοχθηρία.»

Ο Πρωθυπουργός ανέφερε τα εξής στην ομιλία του:

«Θέλω να υπενθυμίσω το εξής στα αδέλφια μου στοΡεϊχανλί : καθ’ όλη την διάρκεια της ιστορίας το Έθνος αυτό βοήθησε πάντα τους καταπιεσμένους. Έφερε σε πέρας το καθήκον του αυτό για τους καταπιεσμένους. Αυτοί που δεν έχουν κατανοήσει τι σημαίνει το να είσαι βοηθός, αυτοί που θεωρούν επιτυχία να φωτογραφίζονται με τους τύραννους, εξακολουθούν να σπέρνουν διχόνοια εδώ, ανάμεσα στα αδέλφια μου. Ανοίξατε την αγκαλιά σας στα αδέλφια μας, μην κολακεύεται τώρα αυτούς που προσπαθούν να τους διώξουν, είναι αδέλφια μας. Βρίσκονται εδώ πέρα επειδή μας εμπιστεύτηκαν. Εμείς ως κυβέρνηση δεν σας αφήσαμε, δεν σας αφήνουμε και δεν θα σας αφήσουμε μόνους σας. Μην δώσετε την ευκαιρία σε όσους θέλουν να σπείρουν διχόνοια. Η ενότητα μας είναι φόβος τους. Η αλληλεγγύη μας αυτή δεν θα τους επιτρέψει να επιβιώσουν εδώ.»

Ο πρωθυπουργός μίλησε με σκληρά λόγια για τον Μπασάρ αλ Άσαντ.

«Θέλω να ξέρετε το εξής: Αυτό που συμβαίνει ακριβώς δίπλα μας δεν είναι κάτι το συνηθισμένο. Αυτοί που προσπαθούν να συνεχίσουν την βασίλεια τους παρενοχλούν εμάς. Ο τύραννος Άσαντ ποδοπάτησε την αδελφοσύνη μας… Αυτές οι μέρες θα περάσουν, οι αντιπολιτευόμενες δυνάμεις θα ρίξουν τον Άσαντ από την εξουσία.»

TRT 25/5/2013

 Σχ : Πόσο  θράσσος πρέπει να έχει ένας άνθρωπος που ξεστομίζει τέτοιες παπαριές, την ώρα που έχει αποκαλυφθεί πως οι υπηρεσίες του ΗΞΕΡΑΝ για την επίθεση με βόμβες που θα γινόταν και για οποιοδήποτε λόγο δεν έκαναν τίποτε ; Και μάλιστα έγινε η επίθεση από τα ¨αδέρφια του Ερντογάν¨. Έτσι είναι, ¨θρέψε φίδι  να σε φάει¨….

Previous Article

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΝΤΕΣΙΜΠΕΛ ΤΟΥ ΕΖΑΝ

Next Article

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓIΑ ΤΟ ΑΛΚΟΟΛ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *