Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Από αρχινταβατζής και εκβιαστής, τώρα σύμβουλος του Ερντογάν…

1 Comment Share:

Κείμενα του ιστολογίου 28/6/2021

Σύμφωνα με τα τελευταία tweets του αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, ο Κορκμάζ Καρατζά -σύμβουλος οικονομικών του Ερντογάν, παλιότερα διασφάλιζε γυναίκες για πολιτικούς και μετά τους εκβίαζε μέσω κασετών.

Ο Πεκέρ έγραψε απευθυνόμενος στον Καρατζά : “Πώς γίνεται εσύ που έμενες σε ένα συνηθισμένο σπίτι στην περιοχή Μάλτεπε, σε 4-5 χρόνια έγινες ιδιοκτήτης μίας υπερπολυτελούς βίλας στο Τσεκμέκιοϊ ;  Από εκεί που πριν από μερικά χρόνια τσιμπούσες χρήματα από όλα τα στελέχη του CHP με πρώτο τον Ουνάλ Ερζέκ- δήμαρχο του Μπακίρκιοϊ, πώς έγινε και έφτασες σε αυτό τον πλούτο ; (Εγώ θα το περιγράψω). Πώς έφτασες να μένεις σε ξενοδοχεία του τύπου Max Royall και Vogue περισσότερο από το σπίτι σου ;
…..
Όταν έμαθε (πως τον είχαν σε βίντεο με κοπέλα) ο Ντενίζ Μπαϊκάλ για αυτή την κατάσταση έπεσε στα χέρια του.
Την μετέπειτα άνοδο του Καρατζά την ξέρει όλη η Τουρκία. ”

Σύμφωνα δηλαδή με τον Πεκέρ ο Καρατζά “ρύθμιζε” κορίτσια για τον Μπαϊκάλ. Αργότερα ο Καρατζά γράφτηκε στο κόμμα AKP και η καριέρα του εκτοξεύτηκε. Τώρα υπηρετεί στο προεδρικό μέγαρο.

Πρώην στέλεχος του ΑΚΡ  είχε πει  στον  παρακάτω δημοσιογράφο ακριβώς τα εξής : “Ο Ερντογάν έχει ένα κιβώτιο ολόκληρο με κασέτες . Σχετικά με ανώτατους πολιτικούς….”

Ουσιαστικά ο Πεκέρ καταγγέλει τον Καρατζά πως ήταν αρχινταβατζής και εκβιαστής και ότι χάρη ακριβώς σε αυτές τις κασέτες πήρε θέση δίπλα στον Ερντογάν έτσι ώστε να μπορεί ο Πρόεδρος να εκβιάζει όποιον θέλει…

 

Previous Article

¨Οι εντάσεις πηγάζουν από την Ελλάδα¨

Next Article

6 νεκροί και 6 διασωληνωμένοι από ποτά μπόμπες στο Τεκίρνταγ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Αγόρια δεν έσπρωχνε ο κύριος; Κατάλαβα γιατί στέριωσε ο Κεμάλ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *