Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κων/νος Ιωαννίδης: ¨ Και μόνο κοιτώντας το πρόσωπο του (του Ερντογάν), αρκεί για να αντιληφθείς την αγάπη του και την ειλικρίνεια του¨!!!

2 Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 8/5/2021

Μετά το ιφτάρ που παρέθεσε σε θρησκευτικούς ηγέτες των μειονοτήτων στην Τουρκία ο Ερντογάν, ανάμεσα σε αυτούς που έκαναν δηλώσεις ήτανε και ένας με ελληνική καταγωγή. Διαβάσαμε λοιπόν στο Ahaber τα εξής :

¨Ο Κωνσταντίνος Ιωαννιδης-πρόεδρος του ιδρύματος του ρωμαίικου νοσοκομείου Μπαλουκλί, τόνισε πως ο Πρόεδρος Ερντογάν είναι ο πιο πετυχημένος πρωθυπουργός και πρόεδρος της Τουρκίας. Ο Ιωαννιδης είπε “Ήταν το καλύτερο περιβάλλον μέχρι σήμερα. Περάσαμε ωραία, πραγματικά πολύ ωραία. Ο κύριος πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν μίλησε με τον καθένα μας χωριστά. Τόνισε πως οι μειονότητες αποτελούν αξίες αυτής της χώρας και πώς ζούμε εν μέσω ενότητας, ισότητας και ειρήνης χωρίς καμία απολύτως διάκριση. Είναι ο πλέον υπέροχος πρωθυπουργός και πρόεδρος του έχει υπηρετήσει ποτέ σε αυτή τη χώρα. Και μόνο κοιτώντας το πρόσωπο του, αρκεί για να αντιληφθείς το σεβασμό την αγάπη του και την ειλικρίνεια του.¨

Είπαμε να είμαστε ευγενικοί όταν μας καλούν σε ένα δείπνο και ιδιαίτερα όταν πρόκειται και από τον πρόεδρο της χώρας.

Άλλο όμως η ένδειξη σεβασμού και αλλο “να γλύφεις και τις σόλες των παπουτσιών του”…
Έλεος κ.. Ιωαννίδη πια !

Πηγή πληροφοριών :    https://www.ahaber.com.tr/gundem/2021/05/07/baskan-recep-tayyip-erdogandan-rumlara-eve-donun-cagrisi?paging=7

Previous Article

Ο Σενέρ Λεβέντ καλεί τον Τ/Κ Τατάρ να επιστρέψει το κυπριακό διαβατήριο

Next Article

Τουρκική εφημερίδα του 38: ¨Οι Αρμένιοι είναι Τούρκοι¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Ο καθαρος γενιτσαρος ιωαννιδης να μην λεει οτι ειναι μειονοτικος Ελληνας, ειναι καθαρος τυρκοσπορος !!! ΑΙΣΧΟΣ !!

  2. Ο άνθρωπος αντιπροσωπεύει ολοένα και πιο σημαντικό ποσοστό της μειονότητας.. Έτσι που μικραίνει..

    Βέβαια είναι καζάν καζάν η ιστορία, εννοώ, άλλος να κάνει μεγαλύτερη ζημιά στην τουρκία δεν νομίζω να υπήρχε, έτσι δεν λέει ψέματα αφού μόνο ο Ελληνικός στρατός κι ο Ερντογάν μπορούν να κάνουν τόσο μεγάλη ζημιά στην τουρκική οικονομία.

    Ώρα για το πικρόχολο σχόλιο. Θα ήταν ενδιαφέρον αν κοιτούσαμε την άλλη γραμμή της κάμερας και να βλέπαμε το τζιχαντιτζή να τον σημαδεύει με το MPK-55 Mehmecik του. Μάλλον γι’ αυτό έχωσε το κεφάλι στους ώμους. Μην λασκάρει η σκανδάλη και φάει καμμιά αδέσποτη, είπαμε, κάθε απώλεια αλλάζει σημαντικά το ποσοστό των εναπομείναντων Ρωμιών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *