Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΑΓΙΠ

No Comments Share:

¨Μακάρι να είχαμε και εμείς έναν πολιτικό σαν τον Ερντογάν¨

 

 

Παρουσιάστηκε απόψε το βράδυ στην Κομοτηνή το βιβλίο ¨Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν¨ που έγραψε ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδόπουλος. Στην παρουσίαση που έγινε στο βιβλιοπωλείο Δημοκρίτειο, ως ομιλητές μετείχαν ο Σπύρος Σφέτας, ο Θωμάς Σταμούλης και ο συγγραφέας του βιβλίου Βαγγέλης Παπαδόπουλος. Ως παρατηρητές παραβρέθηκαν ο πρόξενος της T.C. στην Κομοτηνή Οσμάν Ιλχάν Σενέρ, ο εκλεγμένος μουφτής Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ, ο δήμαρχος Κομοτηνής Πετρίδης, ο πρόεδρος της ΠΕΚΕΜ Τζεμίλ Καμπζά, η Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ Περβίν Χαϊρουλλάχ και ο πρόεδρος του κόμματος DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς. 

Μιλώντας κατά την παρουσίαση ο καθηγητής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Σπύρος Σφέτας, ανέφερε πως η Τουρκία χάρη στον Πρωθυπουργό Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, έφτασε στην νεοοθωμανική της ταυτότητα. Ο Σφέτας ανέφερε πως ο Ερντογάν προέρχεται μέσα από τον λαό, πως είναι ιδιαίτερα χαρισματικός, πως προσέγγισε πολύ καλά τους αραβικούς λαούς, έκανε ανοίγματα στις μειονότητες, και ότι με έξυπνο τρόπο σχημάτισε ένα ωραίο προφίλ για την ισλαμική νοοτροπία. Ο Σφέτας τελείωσε λέγοντας ¨Μακάρι να είχαμε και εμείς έναν πολιτικό σαν τον Ερντογάν¨

Ο συγγραφέας του βιβλίου Βαγγέλης Παπαδόπουλος είπε πως έγραψε το βιβλίο για να γκρεμίσει τα τείχη, διότι όπως είπε είναι ανάγκη οι άνθρωποι να ζούνε μέσα σε αρμονία καθώς με την σημερινή λογική δεν μπορούνε να φτάσουν πουθενά. Ο Παπαδόπουλος ανέφερε πως επί μακρόν παρακολουθεί τον Ερντογάν, πως έχει μιλήσει με άτομα που τον γνωρίζουν και ότι έχει μια σειρά από αναμνήσεις σχετικά με το άτομο του. Ο Παπαδόπουλος είπε ¨Ο Ερντογάν έκανε την Τουρκία τρίτη δύναμη στον κόσμο. Ένας πιστός άνθρωπος. Το βιβλίο θα είναι το βιβλίο της χρονιάς και θα συζητηθεί πολύ. Ο Ερντογάν συγκαταλέγεται στους παγκόσμιους ηγέτες όπως ο Ομπάμα και ο Πούτιν¨.

Το βιβλίο μπορεί να το προμηθευτεί κανείς από το βιβλίο Δημοκρίτειο, κοντά στο Ταμπάκχανέ τζαμί.

 

Περιοδικό Ρόντοπ Ρουζκγκαρί 6/3/2013

Previous Article

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Next Article

ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΠΙΘΕΣΗ ΛΙΟΝΤΑΡΙΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *