Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Μακιγιάζ Ερντογάν στην απαίσια εικόνα της χώρας…

No Comments Share:

Kείμενο του ιστολόγιου  3/3/2021

Ανακοίνωσε λέει ο Ερντογάν ¨άνοιγμα¨ στα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Αναφορικά με την ελληνική μειονότητα στην Κωνσταντινούπολη, ανέφερε πως θα γίνουν εκλογές μετά από 8 χρόνια στις διαχειριστικές επιτροπές των ιδρυμάτων και ότι πλέον θα δίνεται άδεια στις επίσημες γιορτές των ¨μη μουσουλμάνων¨, εννοώντας προφανώς τους χριστιανούς και τους Εβραίους.

Αυτό που προσπάθησε να κάνει ο Ταγίπ ήταν ένα μακιγιάζ στην απαίσια εικόνα της χώρας του στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ένα προπέτασμα καπνού για όσους θέλουν να πειστούν και ένα ¨πάτημα¨ για να ζητά διάφορα από την Ελλάδα στην Θράκη…

Όπως εξαίρετα σχολίασε ο Κούρδος διανοούμενος Ρετζέπ Μαρασλί : ¨Το Σχέδιο Δράσης που ανακοίνωσε ο Ερντογάν δεν αξίζει ούτε σαν τον ήχο που κάνει ένας άδειος τενεκές. Δεν κουνάς ούτε το δάχτυλο σου για τα δεκάδες χιλιάδες θύματα των προεδρικών διαταγμάτων, κλείνεις το κόμμα HDP, ετοιμάζεσαι να φυλακίσεις δεκάδες βουλευτές του HDP, διορίζεις επιτρόπους σε όλους τους δήμους στο Κουρδιστάν, γεμίζεις τις φυλακές με δημοσιογράφους,  συγγραφείς, ακτιβιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πολιτικούς και δημάρχους, ισοπεδώνεις την ελευθεροτυπία και μετά μιλάς για ανθρώπινα δικαιώματα λες και θα δωρίσεις κάτι¨ .

Previous Article

Πέφτει μαχόμενος τους εχθρούς ο ¨Γρηγόρης¨ της Κύπρου !

Next Article

Στην Ελλάδα ακόμη το σκέφτονται για Διεύθυνση Αμυντικής Βιομηχανίας….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *