Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Δεν μπορέσαμε να δούμε την επιθυμητή στήριξη από τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ¨

No Comments Share:

Kείμενο του ιστολόγιου  21/2/2021

Σε χτεσινό του μήνυμα προς Τουρκοαμερικανούς ο Ταγίπ ανέφερε τα εξής :

¨Στο τελευταίο διάστημα όλοι μαζί περάσαμε ένα διάστημα όπου η τουρκο-αμερικανικη φιλία δοκιμάστηκε σοβαρά. Ιδιαίτερα στο θέμα του αγώνα ενάντια στην τρομοκρατική οργάνωση ΠΚΚ και στις επεκτάσεων της, δεν μπορέσαμε να δούμε την επιθυμητή στήριξη από τους συμμάχους μας στο ΝΑΤΟ.
Αποτελεί μεγάλη αντίθεση μία χώρα που έχει λόγο σε θέματα δημοκρατίας και ελευθεριών, να αγκαλιάζει πραξικοπηματίες που στρέφονται κατά της δημοκρατίας. Αποκαλύφθηκαν οι σύνδεσμοι αυτών που στο αμερικανικό Κογκρέσο ηγούνται σε καταχρηστικές ενέργειες, με το YPG-PYD που είναι ο συριακός κλάδος της διασπαστικής οργάνωσης. Ιδιαίτερα μετά από την άναδρη επίθεση της περασμένης εβδομάδας όπου έγιναν μάρτυρες 13 άνθρωποι μας, περιμένουμε απ’ όλους τους συμμάχους μας ξεκάθαρη στάση.
Ούτε στο μέλλον της χώρας μας ούτε της περιοχής μας υπάρχει χώρος για τους αιματηρούς δολοφόνους των ISIS, FETO, ΠΚΚ και YPG.
Ώς Τουρκία πιστεύουμε πως έχουμε πολλά περισσότερα κοινά με την Αμερική από όσες είναι οι διαφορές μας. Με αυτή την λογική επιθυμούμε σε μια βάση καζάν-καζάν, να ενδυναμώσουμε την συνεργασία μας με την νέα αμερικανική κυβέρνηση.¨

Previous Article

¨Ζήτω η αδερφοσύνη Πακιστάν-Τουρκίας¨ – Βίντεο και φωτογραφίες

Next Article

Κουμουτσάκος : ¨Η Τουρκία θέλει την φιλανδοποίηση μας¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *