Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Όλος ο κόσμος ζηλεύει τα ένοπλα Μ.Ε.Α. μας¨

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  23/1/2021

Ο Ερντογάν έβγαλε λόγο  σε τελετή στα ναυπηγεία της Κωνσταντινούπολης,  για την καθέλκυση του 5ου Εθνικού πλοιου-φρεγάτας με το όνομα ¨Ινστανμπούλ¨ και για την έναρξη κατασκευής του 3ου πλοίου (κορβέτας) του Πακιστάν.

Σας παραθέτουμε τιε κυριότερες δηλώσεις του :

Τα έθνη τα οποία δεν είναι ισχυρά και με επαρκή και ανεξάρτητη τεχνολογία στο πεδίο της άμυνας,  δεν είναι δυνατόν να βλέπουν το μέλλον τους με ασφάλεια

Η Τουρκία για να εγγυηθεί την δική της ασφάλεια αλλά και για να μπορέσει να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των φίλων της, είναι υποχρεωμένη να διατηρεί την αποτρεπτική της ισχύ  στο υψηλότερο επίπεδο.

Το να είμαστε ισχυροί στρατιωτικά, οικονομικά και διπλωματικά για εμάς είναι κάτι πέρα από επιλογή, είναι μία υποχρέωση.

Το 2002 στην αμυντική βιομηχανία διεξάγονταν μόνο 62 σχέδια, ενώ  σήμερα αυτό το νούμερο έχει φτάσει στα 700. Έχουμε καταστεί μία χώρα η οποία με τα χερσαία και θαλάσσια οχήματα της καλύπτει τις δικές της ανάγκες και μαζί τις ανάγκες των φίλων και συμμάχων της.

Είμαστε μεταξύ των δέκα χωρών που μπορούν να σχεδιάσουν, να κατασκευάσουν και να συντηρήσουν το δικό τους πολεμικό πλοίο.

Παρά τις συκοφαντικές εκστρατείες κάποιων εντός ημών, όλος ο κόσμος παρακολουθεί με φθόνο τα ένοπλα και άοπλα ΜΕΑ μας.
. Είμαστε μια χώρα που μπορεί με τις δική της δύναμη και ξεπερνά τις δυσκολίες και τα κρυφά και φανερά εμπάργκο που εφαρμόζουν οι παγκόσμιοι προμηθευτές. Οδεύουμε σε τέτοιο σημείο που αν και δεν το θέλαμε, αλλά ο κακός γείτονας μας έκανε νοικοκύρηδες.

Είμαστε μεταξύ των 3-4 χωρών στον κόσμο στην παραγωγή ενόπλων και άοπλων μη επανδρωμένων εναερίων οχημάτων.

Όπως συνέβη στον 44 ημερών πόλεμο του Καραμπάχ τα τουρκικά ΜΕΑ, αλλάζουν τις μεθόδους του πολέμου. Η Αρμενία επιτίθετο στον φίλο μου, στον ομογενή μου. Εμείς λοιπόν τους στηρίξαμε. Στο ΝΑΤΟ όπου είμαστε μαζί δεν μας έδωσα κάμερες. Και εμείς τις παράξαμε μόνοι μας

Πρώτα ο Θεός σε 5 χρόνια με τα 5 μεγάλα σχέδια, θα καταστήσουμε τον στόλο μας πολύ ισχυρό. Κάθε χρόνο αρχίζοντας από το 2022 με το Πίρι Ρέις, θα θέσουμε σε λειτουργία 6  υποβρύχια μας, με τα οποία αποκτήσαμε σημαντικές ικανότητες στην τεχνολογία υποβρυχίων. Την θαλάσσια έκδοση του αντιαεροπορικού συστήματος χαμηλού υψομέτρου Κορκούτ,  θα τη εντάξουμε πρώτη φορά  μαζί με την φρεγάτα Ινστανμπουλ. Μετα από το πλοίο Αναντολού, το εγχώρια και εθνικά σχεδιασμένο αεροπλανοφόρο μας, θα μας ανεβάσει κατηγορία.

Πηγές :

https://www.cnnturk.com/video/turkiye/cumhurbaskani-erdogandan-onemli-aciklamalar-23-01-2021

https://www.yenisafak.com/gundem/cumhurbaskani-erdogan-turk-iha-sihalari-savas-yontemlerini-degistiriyor-3595806

 

Previous Article

Νέες δηλώσεις Ταγίπ κατά των υψηλών τραπεζικών επιτοκίων…

Next Article

Υπογράφτηκε συμφωνία για παραγωγή του εμβολίου Sputnik-V στην Τουρκία !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *