Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨H Τουρκία μπορεί και πραγματοποιεί ταυτόχρονα σχεδόν μισή ντουζίνα από στρατιωτικές επιχειρήσεις εκτός συνόρων¨

2 Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 19/1/2021

Ο Ερντογάν μιλώντας σήμερα διαδικτυακά στις κομματικές οργανώσεις των Ντούζτζε, Τσόρουμ, Αμασείας και Καραμπούκ, μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής

-Ο δρόμος του ΑΚΡ είναι ο δρόμος του έθνους, ο αγώνας του είναι αγώνας του έθνους. Χωρίς ατομικές επιθυμίες και εγωισμούς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας υπηρετώντας το δίκαιο και τον λαό.

-Δεν ξεχάσαμε και δεν θα ξεχάσουμε τα εμπόδια που βγήκαν απέναντί μας. Δεν ξεχάσαμε τις ανηθικότητες που έγιναν με σκοπό να εμποδίσουν τη διακυβέρνηση της χώρας από το κόμμα ΑΚΡ.  Πάντοτε θα θυμόμαστε και τις επιθέσεις που έκανε η FETO για να αιχμαλωτίσει την εθνική βούληση, αλλά και τους αναμεταδότες της.

-Σήμερα πια  η Τουρκία σήμερα έχει φτάσει σε θέση να καθορίζει τις ισορροπίες στην περιοχή της και στον κόσμο.

-Μην κοιτάτε αυτούς που προσπαθούν να εμποδίσουν κάθε σχέδιο μας.

-Τα απομεινάρια της παλιάς Τουρκίας σκοτώνουν το χρόνο τους με διαμάχες που προβάλλουν ως πολιτικές.
Το να ζητάνε τη διακυβέρνηση αυτής της χώρας αυτοί οι οποίοι δεν μπορούν να λογοδοτήσουν για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο κόμμα τους, είναι μαύρο χιούμορ. Από αυτήν την δυσώδη νοοτροπία δεν μπορεί να έρθει καλό σε αυτή τη χώρα.

-Από την ασφάλεια ως την διπλωματία σε κάθε πεδίο, όλοι βλέπουν που ήταν η Τουρκία και που έφτασε. Από μία χώρα η οποία μέχρι χθες δυσκολευόταν να αγωνιστεί με τους εντός συνόρων τρομοκράτες, μετατράπηκε πια σε μια χώρα η οποία μπορεί και πραγματοποιεί ταυτόχρονα σχεδόν μισή ντουζίνα από στρατιωτικές επιχειρήσεις πέραν των συνόρων της

-Αρχίσαμε να διαμορφώνουμε τα μεταρρυθμιστικά βήματα που θα πάνε την Τουρκία ακόμη πιο μπροστά. Καθορίσαμε την μεταρρυθμιστική μας ατζέντα. Οι μεταρρυθμίσεις έχουν φτάσει το στάδιο της παρουσίασης τους στην κοινή γνώμη.

 

Previous Article

Υπέροχο βίντεο με χιονισμένη την εκκλησία της Αγίας Σοφίας

Next Article

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου διαδικτυακή συζήτηση με τίτλο: “Ο Γρίφος του Τουρκικού Προβλήματος”

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

2 Comments

  1. Καλά, το ίδιο μπορεί κι η Εσθονία. Μπορεί άνετα να κάνει επιχειρήσεις σε Γερμανία και Πολωνία, πχ. Μπορεί μάλιστα ν’ αντέξει και λίγα λεπτά παραπάνω απ’ ότι η Τουρκία αν πάει να εισβάλει καμμιά αληθινή χώρ, πχ κανένα Ιράν η καμιά Ελλάδα η καμιά Ρωσία, ειδικά μάλιστα αν οι Εσθονοί εισβάλουν στη Γερμανία, γιατί οι ‘αδελφοί’ Γερμανοί ίσως νομίσουν πως έρχονται κυριολεκτικά να τους %%%%%%%% και τους ανοίξουν τα πόδια.

  2. Είναι τόσο Ισλαμοφασίστας ηλίθιος που καμαρώνει με αυτές τις δηλώσεις του.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *