Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

O ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ

No Comments Share:

Εφ. Μπιργκιούν 2-2-2011

Εσύ κοίτα τον εαυτό σου Μπουμπάρακ !

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Ερντογάν συμβουλεύει τον πρόεδρο της Αιγύπτου ¨άκου την φωνή του λαού σου¨, ο νομάρχης της Άγκυρας κήρυξε την πορεία των εργατών προς την βουλή ¨παράνομη¨.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός Ερντογάν απευθυνόμενος στον πρόεδρο της Αιγύπτου Μουμπάρακ του λέει « Άκου την κραυγή του λαού σου, άκου τα ανθρώπινα αιτήματα, να τα ακούμε. Χωρίς καθυστέρηση αντιμετώπισε το αίτημα του λαού για αλλαγή. Κάνε ένα βήμα για την γαλήνη της Αιγύπτου. Κάνε βήματα που θα πείσουν τον λαό¨ ανακοινώθηκε πως η διαμαρτυρία που οργανώνεται στις 3-2 από τις οργανώσεις KESK, DİSK, TTB και TMMOB προς τον περίβολο της βουλής κηρύχθηκε ¨παράνομη¨, πως οπωσδήποτε θα εμποδιστεί από τις δυνάμεις ασφαλείας και πως θα ασκηθούνε τα δέοντα σε βάρος των οργανωτών της διαδήλωσης.

Ο πρόεδρος της DİSK Σουλειμάν Τσελεμπί καταγγέλοντας την πράξη του νομάρχη Άγκυρας να κηρύξει παράνομη την αυριανή διαμαρτυρία είπε πως « Η διαμαρτυρία είναι απολύτως νόμιμη. Την ώρα που ο κύριος πρωθυπουργός μιλώντας σχετικά με τις διαμαρτυρίες σε άλλες χώρες λέει ¨άκου την φωνή του λαού σου¨, έλα και δες ότι στην χώρα μας επιδιώκεται να φραγούν τα αυτιά του λαού. Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα ».

…………………………….

Previous Article

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ

Next Article

ΗΜΕΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *