Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ταγίπ : ¨Τα μέλη της FETO δεν έχουν δικαίωμα στην περιουσία¨…

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολογίου 10-12 2020

Ο Αμπντουραχμάν Σιμσέκ-δημοσιογράφος (και άτυπος ΜΙΤατζής) της φιλοκυβερνητικής Σαμπάχ,  υποβάλλοντας ερώτημα στον Ερντογάν δηλώνει πως λέγεται ¨Αμπντουραχμάν Τσιφτσί¨ !  Δίκαια ο εξόριστος δημοσιογράφος ο Ουσλού, αναρωτιέται αν ο Σιμσέκ άλλαξε το όνομά του ή καταλάθος ανέφερε την κωδική ονομασία που έχει για την ΜΙΤ…

Ρώτα λοιπόν αν πρόκειται στα πλαίσια των μεταρρυθμίσεων στην δικαιοσύνη, να δώσουν πίσω περιουσίες σε μέλη της “FETO” , ή να απελευθερωθεί ο Σελαχατίν Ντεμιρτάς..

Και ο Ερντογάν λέει τα εξής : “Είναι η ίδια υπόθεση με το δικαίωμα στην περιουσία. Δεν έχουν δικαίωμα στην περιουσία. Έχουν να πληρώσουν ένα πολύ μεγάλο λογαριασμό σε αυτό το έθνος και στους φτωχούς του. Τόσο πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν. Τι θα γίνει με τα δικαιώματα εκείνων στην περιουσία; Έτσι και με την FETO, σκοτώθηκαν πολλοί άνθρωποι. Το άτομο το οποίο τώρα έχει διαφύγει στην Αγγλία, ιδιαίτερα αυτός που βρίσκεται στην Αγγλία, πως θα πληρώσει το τίμημα για όλα αυτά; Γιατί διαφεύγει; Έλα και μείνε στην πατρίδα σου. Εμείς δίνουμε αγώνα για αυτό και θα το συνεχίσουμε έτσι. ”

Καταλαβαίνει κανείς πως δεν μπορεί να περιμένει και πολλά από την δικαστική μεταρρύθμιση του Ταγίπ… Δηλαδή  οι παιδεραστές του φιλοκυβερνητικού ιδρύματος Ensar ή τα παιδιά των υπουργών που έκρυβαν τα κλεμμένα λεφτά σε κουτιά παπουτσιών,  έχουν δικαίωμα στην περιουσία, αλλά δημοσιογράφοι που έκαναν αντιπολίτευση στο καθεστώς δεν έχουν….

Λογικό για Τουρκία….

Το βίντεο έχει και αγγλικούς υπότιτλους

 

 

 

 

Previous Article

Μαλκίδης: ¨Η Γαλλία ακύρωσε την πώληση των ελικοπτεροφόρων πλοίων στην Ρωσία, ενώ η Γερμανία τώρα…¨

Next Article

Με τους Κήπους ¨ανοιχτούς¨ πως ζητάμε κυρώσεις προς το τουρκικό καθεστώς ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *