Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Η Ελλάδα ασκεί πολιτική πάνω σε ψέματα¨

No Comments Share:

Ο ΠτΔ Ερντογάν έκανε σημαντικές δηλώσεις στο αεροδρόμιο Εσέμπογά, ενόψει της επίσκεψης του στο Αζερμπαϊτζάν

…………..

(σχετικά με τη δήλωσή του πρωθυπουργού της Ελλάδας Μητσοτάκη) – Αξιότιμοι φίλοι σχετικά με αυτό το θέμα στην πραγματικότητα αυτοί είναι που συνεχώς αποφεύγουν τις διαπραγματεύσεις. Ποτέ δεν προσήλθαν. Τελευταία ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ τους κάλεσε στο τραπέζι, αλλά αυτοί και εκεί το απέφυγαν. Και παλιότερα το απέφυγαν.

…..

Ασκούν πολιτική πάνω σε ψέματα, αυτή είναι η προσέγγισή τους. Θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τα δικαιώματα της χώρας μας και της KKTC. Δεν υπάρχει περίπτωση υποχώρησης.

Σχετικά με την Ευρωπαϊκή Ένωση οποιαδήποτε απόφαση κύρωσης προς την Τουρκία σε αυτό το θέμα, δεν θα κλονίσει την Τουρκία. Άλλωστε η ΕΕ από το 1963 και εντεύθεν εφαρμόζει κυρώσεις. Ποτέ δεν φέρθηκαν έντιμα. Ποτέ δεν τήρησαν τις υποσχέσεις που έδωσαν. Αλλά εμείς από τότε ως σήμερα κάναμε υπομονή και κάνουμε υπομονή.

Ερώτημα : Με τις ΗΠΑ πως θα προχωρήσουν οι σχέσεις στη νέα περίοδο ;

Ο Μπάιντεν δεν μου είναι κάποιο άγνωστο όνομα. Είμαι κάποιος που το γνώρισε καλά κατά την περίοδο του Ομπάμα. Είναι κάποιος που ήρθε και στο σπίτι μου. Όταν είχα αρρωστήσει με επισκέφτηκε στο σπίτι μου. Παρών σε εκείνη την επίσκεψη ήταν και ο κύριος Ομέρ Τσελίκ. Δυστυχώς η πολιτική στον κόσμο προχώρα πολύ άσχημα. … Μαζί δεν είμαστε στο ΝΑΤΟ ; Δεν είμαστε δύο σημαντικές χώρες στο ΝΑΤΟ ; Μετά από τις ΗΠΑ η Τουρκία είναι μία στις 5 πρώτες χώρες. Αυτό το ομολόγησαν και οι ίδιοι. Δυστυχώς δεν θεωρούμε πως είναι ευγενικά τα βήματα και οι δηλώσεις που έκαναν σχετικά με τις αγορές όπλων. Ιδιαίτερα δεν θεωρούμε σωστή την προσέγγισή τους στα ανατολικά του Ευφράτη στη Βόρεια Συρία.

…..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AB Liderler Zirvesi’ne mesaj: Türkiye’yi çok fazla ırgalamaz

9/12/2020

Previous Article

¨Το περιστατικό στο ματς Μπασακσεχίρ-PSG αποτελεί έκφραση των ρατσιστικών προσεγγίσεων στην Γαλλία¨ !

Next Article

Επίσκεψη του Πακιστανού αρχηγού στα τουρκικά στρατιωτικά ναυπηγεία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *