Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν για τις εταιρείες των σόσιαλ μίντια : ¨Βλέπουν τον εαυτό τους ως υπεράνω του νόμου¨

No Comments Share:

……..

¨Ως Τουρκία εδώ και κάποιο διάστημα εκφράζουμε τις αδικίες που έχουν υπάρξει σε αυτό το θέμα και τονίζουμε πως καμία εταιρεία δεν είναι υπεράνω του νόμου. Με νόμο που θέσαμε σε εφαρμογή στους περασμένους μήνες, επιφέραμε υποχρέωση ύπαρξης εκπροσώπου των εταιρειών κοινωνικής δικτύωσης στη χώρα μας. Πράττοντας αυτού κινηθήκαμε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων που μας αναγνωρίζει το διεθνές δίκαιο και της ισορροπίας μεταξύ ελευθερίας και ασφάλειας. Αποσκοπούμε στο να προστατεύσουμε τους πολίτες μας και ιδιαίτερα τα παιδιά που σε σύγκριση με τους ενηλίκους βρίσκονται σε πιο ευαίσθητη κατάσταση. Ευχή μας είναι αυτοί οι φορείς που βλέπουν τον εαυτό τους ως υπεράνω του νόμου, να στηρίξουν οικειοθελώς τις καλόβουλες προσπάθειες της χώρας μας. Σε διαφορετική περίπτωση η Τουρκία υπό οποιεσδήποτε συνθήκες θα συνεχίσει να προστατεύει το δίκαιο των πολιτών της.¨

Ο Ερντογάν υπενθύμισε πως ιδιαίτερα από το έτος 2013, στη διαδικασία που άρχισε με τα γεγονότα του πάρκου Γκεζί, η χώρα υπέστη πολύ σοβαρές αδικίες και πολιτικές διπλών μέτρων και σταθμών. Ο Ερντογάν ανέφερε πως τότε, διεθνή ΜΜΕ με ζωντανές συνδέσεις όλο το 24ρο, παρουσίαζαν ως ειρηνικούς διαδηλωτές αυτούς που έκαιγαν και κατέστρεφαν στους δρόμους.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sosyal medya şirketlerine uyarı: Gerekeni yaparız

1/12/2020

…..

Σχ. Η αλήθεια είναι ότι από έναν σαν τον Ερντογάν θα περιμέναμε ακόμη πιο νωρίς να είχε πάρει πιο περιοριστικά μέτρα για τα social media.

Άργησε κιόλας…

Previous Article

Λεηλασία του ελαιόλαδου του Άφριν-βίντεο

Next Article

Ιταλός ΥΠEΞ: ¨Έχουμε μία ειλικρινή και άμεση σχέση με την Άγκυρα¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *