Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨Αφαιρούνται δικαιώματα και ελευθερίες μουσουλμάνων στην Ευρώπη¨

1 Comment Share:

Ώρα να μπει τέλος στις διακρίσεις κάτα των μουσουλμάνων της Ευρώπης, είπε ο Ερντογάν

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Κυριακή κάλεσε για τερματισμό στον συστηματική διάκριση των Ευρωπαίων μουσουλμάνων, λέγοντας ότι σήμερα η ισλαμοφοβία στην ήπειρο απαιτεί αγώνα ανάλογο προς αυτόν κατά του αντισημιτισμού. «Οι Ευρωπαίοι μουσουλμάνοι αντιμετωπίζουν συστηματική διακρίσεις, καθώς τους αφαιρούνται τα δικαιώματα και οι ελευθερίες τους», είπε, σύμφωνα με το ανεπίσημο κρατικό πρακτορείο Αναντολού, ο Ερντογάν σε μήνυμά του σε συνέδριο για την γενοκτονία της Σρεμπρένιτσα. «Είναι ώρα να σταματήσει αυτή η λανθασμένη πορεία, που απειλεί το μέλλον της ανθρωπότητας και την συνύπαρξη διαφόρων θρησκειών και πολιτισμών», είπε ο Ερντογάν.

Οι δηλώσεις του Τούρκου προέδρου ήλθαν εν μέσω της διένεξης μεταξύ Γαλλίας και μουσουλμανικού κόσμου για τις δηλώσεις του Γάλλου Προέδρου Εμμανουέλ Μακρόν σχετικά με το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους. Τον προηγούμενο μήνα, ο Μακρόν περιέγραψε το Ισλάμ σαν θρησκεία «σε κρίση» και είπε ότι θα παρουσιάσει νομοσχέδιο τον Δεκέμβριο για την ενδυνάμωση του νόμου που επίσημα διαχωρίζει κράτος και θρησκεία. «Θα πρέπει να αναληφθεί αγώνας κατά της Ισλαμοφοβίας σήμερα, όμοια με την μάχη που δόθηκε κατά του αντισημιτισμού μετά το Ολοκαύτωμα», είπε ο Ερντογάν.

https://ahval.me/europe-muslims/time-put-and-end-discrimination-against-europes-muslims-says-erdogan   1/11/2020

Σχ. : Πραγματικά πως αντέχουν οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη ; Απορούμε γιατί δεν προτιμάνε την Τουρκία…

Previous Article

Αναστολή παραγωγής λόγω έλλειψης κινητήρα

Next Article

Συμπατριώτης μας στην Θράκη…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Να τους μαζέψεις όλους πίσω πρόεδρε και να τους δώσεις όλα τα δικαιώματα να βρίζουν, να προσβάλλουν και να σφάζουν όποιον γουστάρουν μέσα στην Τουρκιά…
    Κάτι άλλο δεν βλέπω ότι μπορεί να γίνει για την ώρα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *