Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Αφού δεν μας κάνει την ¨δουλειά¨ το δικαστήριο, αλλάζουμε το δικαστήριο !!

No Comments Share:

Στήριξη από τον Ερντογάν στην έκκληση του Μπαχτσελί για κλείσιμο του Συνταγματικού δικαστηρίου (ΑΥΜ) !

Ο κομματικός ΠτΔ Ερντογάν στήριξε την έκκληση που του έκανε ο εταίρος του και πρόεδρος του κόμματος ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί για κλείσιμο του Συνταγματικού Δικαστηρίου.

…..

Απαντώντας σε δημοσιογράφους ο Ερντογάν αναφορικά με την ποινή του θανάτου δήλωσε πως “Αν βγει απόφαση υπέρ της θανατικής ποινής στη Βουλή, δεν θα έρθει σε μένα; Όταν έρθεις σε μένα θα την εγκρίνω. Είναι καθήκον της Βουλής. Αν η Βουλή λάβει θετική απόφαση για την ποινή του θανάτου εγώ ως αξίωμα θα την εγκρίνω”. Ο ΠτΔ Ερντογάν αναφερόμενος στη δήλωση που έκανε ο πρόεδρος του κόμματος ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί για αλλαγή της δομής του ΑΥΜ, δήλωσε πως “Αν η Βουλή σε αυτό το θέμα κάνει ένα βήμα σχετικά με μία νέα δομή στο Συνταγματικό Δικαστήριο, τότε και εγώ μετά χαράς θα το εγκρίνω”.

…..

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με την δήλωση που έκανε ο πρωθυπουργός της Αρμενίας Νικόλ Πασινιάν που είπε πώς “η Τουρκία να μην επέμβει”, σε αυτά που γίνονται στα σύνορα Αρμενίας Αζερμπαϊτζάν, δήλωσε :”Μήπως Θα ρωτάμε τον Πασινιάν για το τι θα κάνουμε εμείς; Τις αποφάσεις μας τις παίρνουμε μόνοι μας”.

……

Birgun.net  1/10/2020

Σχ: Πριν από λιγές μέρες ο υπουργός Εσωτερικών είχε μια δημόσια διαμάχη με τον πρόεδρο του συνταγματικού δικαστηρίου επειδή δεν του άρεσε του κυρίου υπουργού, η απόφαση ακύρωσης ενός νόμου που είχε βγει αντισυνταγματικός. Βγήκε αμέσως μετά ο Μπαχτσελί και πρότεινε να κλείσει το ΑΥΜ ! Και τώρα ουσιαστικά ο Ταγίπ προαναγγέλλει το μέλλον…

Τουρκική Δημοκρατία…

Previous Article

14 μέρες καραντίνα στους ταξιδιώτες που έρχονται από την Τουρκία ( Η Αγγλία…)

Next Article

Στόλτενμπεργκ: ¨Μηχανισμός στρατιωτικής απεμπλοκής Ελλάδας – Τουρκίας¨….

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *