Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ο Ερντογάν καλεί τον αρμενικό λαό να δράσει ενάντια στην κυβέρνηση του…

0 σχόλια Share:

Η Αρμενία προσθέτοντας μία ακόμα νέα επίθεση προς το Αζερμπαϊτζάν, έδειξε για μία ακόμη φορά πως είναι η μεγαλύτερη απειλή για την ειρήνη και τη γαλήνη στην περιοχή. Το τουρκικό έθνος όπως πάντα έτσι και σήμερα με όλες του τις δυνατότητες βρίσκεται δίπλα στους Αζέρους αδερφούς.
Η διεθνής κοινότητα μη δείχνοντας την απαραίτητη και επαρκή αντίδραση ενάντια στην προκλητική επιθετικότητα της Αρμενίας, δείχνει για μία ακόμη φορά την πολιτική των δύο μέτρων της. Το τρίο του Μίνσκ που επί τριάντα σχεδόν χρόνια διατηρεί την αμελή του στάση, δυστυχώς βρίσκεται πολύ μακριά από το να εστιάζεται στην λύση. Καλούμε τον αρμενικό λαό να υπερασπιστεί το μέλλον του απέναντι στην κυβέρνηση τους που τους οδηγεί σε καταστροφή και σε αυτούς που τους χρησιμοποιούν ως μαριονέτα, ενώ καλούμε και όλο τον κόσμο να πάρει θέση δίπλα στο Αζερμπαϊτζάν που δίνει αγώνα ενάντια στην κατοχή και την καταπίεση.

Στη σημερινή μου συνομιλία με τον αδερφό μου πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ, έγινα για μία ακόμη φορά μάρτυρας της προσεκτικής και αποφασιστικής του στάσης και όπως του είπα η Τουρκία με τη λογική του “ένα έθνος δυο κράτη”, θα ενδυναμώσει την αλληλεγγύη της προς τους Αζέρους αδελφούς της.

ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν 27/9/2020

 

Previous Article

Βίντεο-Αζέροι στρατιώτες αναχωρούν για το μέτωπο κάνοντας το σήμα των φασιστών Γκρίζων Λύκων…

Next Article

Βίντεο με χτυπήματα σε βάρος αζερικών αρμάτων μάχης

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *