Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν : “Σαν την ειλικρινή δημοκρατία της Τουρκίας δεν μπορείτε να βρείτε αλλού¨ !

1 Comment Share:

Ο ΠτΔ Ερντογάν υποστήριξε πως η πιο ειλικρινής δημοκρατία βρίσκεται στην Τουρκία

Σύμφωνα με πολλούς ανεξάρτητους οργανισμούς εδώ και καιρό η δημοκρατία στην Τουρκία αιμορραγεί. Τελευταία σε έρευνα που διεξήχθη στο πανεπιστήμιο Βούρζμπουργκ της Γερμανίας σχετικά με την ανά τον κόσμο εξέλιξη των δημοκρατιών, η Τουρκία κατατάχθηκε στα “μετριοπαθή αυταρχικά καθεστώτα”. Στον δείκτη μετατροπής του ιδρύματος Μπερτελσμαν, η Τουρκία χαρακτηρίστηκε ως “de facto δικτατορία”. Η δεξαμενή σκέψης Freedom House στις ΗΠΑ που εργάζεται πάνω στα θέματα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των πολιτικών ελευθεριών, πέρσι και φέτος κατέταξε την Τουρκία στην λ;iστα των “ανελεύθερων χωρών”.

….

Ο Ερντογάν μιλώντας στα κεντρικά γραφεία του κόμματος του ανέφερε πως η δημοκρατία και η οικονομία σε Ευρώπη και Αμερική έχουν καταστραφεί εντελώς : Eνώ εμείς στην Τουρκία θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε το έθνος μας και να επεκτείνουμε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες του σε κάθε τομέα. ….Πρόκειται για το μοντέλο Τουρκίας. τέτοια ειλικρινή δημοκρατία χτισμένη πάνω στις ανθρώπινες αξίες, και άλλο τέτοιο ιδανικό για τέτοια δίκαιη ανάπτυξη δεν μπορείτε να βρείτε αλλού.¨

Diken.com.tr   18/9/2020

Previous Article

¨Στήνεις πυροβόλα στον Τσεσμέ, χτυπάς το εργοστάσιο ρεύματος στην Χίο και το νησί πέφτει σε κώμα¨…

Next Article

Πεθαίνοντας για την οθωμανική ματαιοδοξία

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Δεν υπάρχει τουρκία ούτε τουρκικό έθνος…αν θέλαμε να είμαστε ακριβείς, θα έπρεπε να πούμε πως υπάρχει Ελληνική τουρκία, Αρμενική τουρκία και Κουρδική τουρκία.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *