Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΑ

0 σχόλια Share:

Mήνυμα Γκιοκτούρκ από τον Ερντογάν προς το Ισραήλ και τους Ελληνοκύπριους

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν αναφερόμενος στις ισραηλινές δραστηριότητες λόμπι, που προσπαθούνε να αποτρέψουν την δυνατότητα του Γκιοκτούρκ-1 που κατασκευάζεται στην Γαλλία να φωτογραφίζει τα εδάφη τους, πέρασε το μήνυμα πως  ¨Μέσω της KKTC και του Γκιοκτούρκ-2 κυριαρχούμε στην Ανατολική Μεσόγειο. Σας παρακολουθούμε¨.

Ο πρωθυπουργός Ερντογάν στην ομιλία του κατά την 49η τελετή βράβευσης στο Βιομηχανικό Επιμελητήριο Άγκυρας, είπε πως οι πρώτες φωτογραφίες που έστειλε ο Γκιοκτούρκ-2 είναι φωτογραφίες από τις σημαίες της Τουρκίας και της KKTC στον Πενταδάχτυλο στην Κύπρο.

Ο Ερντογάν σχολίασε επίσης τις πιέσεις που ασκεί το Ισραήλ μέσω διπλωματών στην Γαλλία, ώστε να μην μπορεί ο Γκιοκτούρκ-1 να φωτογραφίζει το Ισραήλ.

……………..

Σύμφωνα με πληροφορίες το Ισραήλ που πουλά κάποια κρίσιμα τεμάχια στην γαλλική εταιρία που κατασκευάζει τον Γκιοκτούρκ-1, έθεσε ως όρο ο δορυφόρος να μην μπορεί να βλέπει τα δικά του εδάφη.

Πηγές ανέφεραν πως ο Ερντογάν με την δήλωση του για την φωτογράφιση των σημαιών στον Πενταδάχτυλο της Κύπρου, πέτυχε με ένα σμπάρο δυό τριγόνια, καθώς αυτό αποτελούσε ουσιαστικά ένα μήνυμα προς τους Ελληνοκύπριους.

Οι πηγές αυτές ανέφεραν : ¨Οι σημαίες συμβολίζουν την νίκη κατά των Ελληνοκυπρίων. Ο πρωθυπουργός με την δήλωση του αυτή έδωσε το μήνυμα πως ¨Βρισκόμαστε στο διάστημα με τον δορυφόρο που εμείς κατασκευάσαμε. Είμαστε κυρίαρχοι στο έδαφος, στην θάλασσα αλλά και στους ουρανούς¨.

Ο υπουργός Μπαγίς δήλωσε : Κανείς δεν είναι σε θέση και δεν έχει την δύναμη να αφήσει πίσω τον τουρκοκυπριακό λαό. Για όσο διάστημα υψώνεται και ενδυναμώνεται η Τουρκική Δημοκρατία, θα ενδυναμώνεται και η KKTC. Όσοι στην Ευρώπη ακόμη δεν μπορούν να αντιληφθούν αυτήν την πραγματικότητα, ας βγάλουν το κεφάλι τους από την άμμο και ας κοιτάξουν στο διάστημα. Εκεί θα δούνε τα ίχνη και την ανερχόμενη δύναμη της Τουρκίας και της KKTC. Δεν θέλουν να βγάλουν την μάσκα και τις παρωπίδες από πάνω τους. Ο Γκιοκτούρκ-2 απέδειξε κάτι ακόμη. Αυτοί οι οποίοι παρομοιάζουν την υποψηφιότητα της Τουρκίας για την Ε.Ε. σαν ένα όνειρο θερινής νυκτός εν μέσω χειμώνα, πρέπει να καταλάβουν πως τζάμπα μιλάνε. Οι Ελληνοκύπριοι ας σωθούνε πρώτα από την χιονοστιβάδα κάτω από την οποία βρίσκονται, και μετά ας μοιραστούνε τα όνειρα που βλέπουν. Σε αυτούς που υπονομεύουν την λύση και εκμεταλλεύονται τα αδιέξοδα στην Κύπρο, η Τουρκία σε κάθε περίοδο είναι ο εφιάλτης τους.

 Εφ. Χουριέτ 29/12/2012

Previous Article

ΝΕΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΜΕΤΕ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΟΤΥΛΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

pulvinar vulputate, libero ipsum Sed felis fringilla ut neque. dolor.