Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΥΠΝΙΕΣ ΛΟΓΩ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

0 σχόλια Share:

Εφ. Χουριέτ 2-2-2011

Πρωθυπουργός του Κιργιζιστάν : Φίλε Ταγίπ

Η επίσκεψη του πρωθυπουργού Ερντογάν χαροποίησε ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό του Κιργιζιστάν. Στην σημερινή συνέντευξη τύπου ο πρωθυπουργός του Κιργιζιστάν απευθυνόταν συνεχώς στον Ερντογάν με τη φράση ¨Φίλε Ταγίπ¨, ενώ δήλωσε πως από τη χαρά του που θα ερχόταν ο Ερντογάν, δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

¨ΦΙΛΕ ΤΑΓΙΠ¨

Κατά την κοινή συνέντευξη τύπου ο πρωθυπουργός του Κιργιζιστάν Αλμαζμπέκ, και ενώ τον χειροκροτούσαν συχνά ανέφερε : ¨Αγαπώ πολύ την Τουρκία. Ο Αλλάχ μας έδωσε τόπους-παράδεισους. Αν και η απόσταση ανάμεσα στις χώρες μας είναι μεγάλη, εμείς ξέρουμε ότι ο δρόμος του πήγαινε-έλα ανάμεσα σε φίλους είναι σύντομος. Η Τουρκία είναι πάντα στην καρδιά μας. Μας βοήθησε πολύ

Δεν διέφυγε της προσοχής πως ο Αταμπάγιεφ απευθυνόταν στον Ερντογάν λέγοντας ¨Φίλε Ταγίπ¨. Ο Αταμπάγιεφ ευχαρίστησε προσωπικά τον Ερντογάν και την κυβέρνηση του για την βοήθεια και την στήριξη που παρείχαν.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ

Ο Αταμπάγιεφ ανέφερε πως μέχρι σήμερα λόγω των σημαντικών αποφάσεων και εγγράφων που υπέγραψε δεν μπόρεσε να κοιμηθεί και είπε : ¨Χάρηκα πολύ. Ο φίλος μας, ο αδερφός μας ήρθε. Και στους δύσκολους και στους καλούς καιρούς πάντα συνομιλούμε, ο φίλος Ταγίπ, ο κύριος πρωθυπουργός μας, πάντα μας στηρίζει.

Previous Article

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ

Next Article

ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΕ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *