Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν προς Μακρόν: ¨Δεν έχεις ιστορική γνώση¨….

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου 13/9/2020

Στο παρακάτω βίντεο ο Ταγίπ ακούγεται να λέει τα εξής για τον Μακρόν και την Γαλλία:

¨Δεν θέλω να αναφέρω το όνομά του αλλά πρέπει γιατί ασχολείται πολύ μαζί λέει πως εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με το τουρκικό Έθνος αλλά με τον Ερντογάν”. Κύριε Μακρόν εσύ θα έχεις πολλά ακόμη προβλήματα μαζί μου προσωπικά. Σου το είπα ήδη ξανά και ξανά αλλά δεν ακούς. Σου είπα πως δεν έχεις καν ιστορική γνώση. Δεν ξέρεις ούτε καν την ιστορία της Γαλλίας. Καταρχήν μην μπλέκεσαι με την Τουρκία και το τουρκικό Έθνος. Η ιστορία της Αφρικής ουσιαστικά είναι η ιστορία της Γαλλίας. εσείς είστε αυτοί που σκοτώσατε ένα εκατομμύριο ανθρώπους στην Aλγερία. Εσείς είστε αυτοί που σκοτώσατε 800.000 ανθρώπους στη Ρουάντα. Δεν μπορείτε εσείς να μας δώσετε μαθήματα ανθρωπιάς. Καταρχήν να μάθετε αυτό. Εγώ του το είπα προσωπικά. Του είπα κοίτα δεν ξέρεις ιστορία”.

……

Αυτοί έχουν κάνει και τη Λιβύη να υποφέρει πολύ. Σκότωσαν εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στη Λιβύη. Ναι αυτό έκαναν. Μα μπορούν αυτοί να μας δώσουν μαθήματα ανθρωπιάς ; Ήρθε τώρα και γιατί θέλει να μπει στη Λιβύη ; Θέλει να μπει εκεί για το πετρέλαιο . Γιατί οι Γάλλοι θέλουν να μπουν σε άλλες χώρες της Αφρικής; Αυτός ο μακρόν θέλει να πάει εκεί για τα διαμάντια το χρυσό, τον χαλκό και το χρώμιο”.

Σχ.  Μιλά για την Γαλλία ο ηγέτης του κράτους που έκανε 3 ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ στις αρχές του αιώνα και που συνεχίζει και σήμερα την πολιτιστική γενοκτονία των Κούρδων…

Previous Article

Γενί Σαφάκ: ¨Βαριά πρόκληση της Ελλάδας στο Καστελλόριζο¨…

Next Article

Ταγίπ: ¨Πως τολμά να κάνει τέτοια πράγματα η Ελλάδα¨ ;

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *