Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ερντογάν: “Γάζωσαν με πυρά τους τάφους των ομογενών μας στην Θράκη” !!!

0 σχόλια Share:

…….

“Αν αυτό συνεχιστεί θα πάρουν την απάντηση με πολλαπλάσια αντίποινα. Δεν είναι δυνατόν αυτά να τα αφήσουμε αναπάντητα. Στη Μεσόγειο ιδιαίτερα από την άποψη της απόστασης, εμείς είμαστε η χώρα με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή. Οι άλλοι εδώ δεν διαθέτουν καν ακτογραμμή. Αυτή τη στιγμή το σκάφος Ορούτς Ρέις θα συνεχίσει τις εργασίες του ως τις 23 του μηνός.

ΣΥΖΗΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ”

Χθες τα συζητήσαμε αυτά με την καγκελάριο κυρία Μέρκελ. Μας παρακάλεσε να μαλακώσουμε λίγο αυτή την ιστορία και να εξελίξουμε μία πιο προστατευτική λογική. Συμφωνήσαμε. Τα ίδια συζητήσαμε και με τον κύριο Μισέλ. Και η κυρία καγκελάριος μίλησε με τον Μητσοτάκη. Εύχομαι ο Μητσοτάκης να έφτασε στο σημείο που μας είπαν.

“ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΈΡΘΕΙ Η ΩΡΑ”

Γάζωσαν με πυρά τους τάφους των ομογενών μας. Εμείς δεν αφήνουμε μόνους τους, ούτε τους νεκρούς ούτε τους ζωντανούς ομογενείς μας. Ότι χρειάζεται θα γίνει όταν έρθει η ώρα.
……

https://www.cumhuriyet.com.tr/amp/haber/erdogandan-sert-cikis-cevabini-misliyle-alacaklar-1758426?__twitter_impression=true

14/8/2020

Σχ. : “Το περιστατικό που περιγράφει φυσικά και δεν υπήρξε. Πλην όμως θέλει να φανατίσει το ακροατήριό του. Και αυτά που λέει δεν είναι για γέλια. Διότι και ο Χίτλερ ήταν ημιπαράφρων αλλά αιματοκύλισε όλο τον κόσμο. Για αυτό πρέπει να εξοπλιστούμε…ΧΤΕΣ !

Previous Article

Κάθε ώρα που περνά όλο και πιο χαμηλά !!

Next Article

Στην Αθήνα οι ¨πίθηκοι¨ πανηγύριζαν και στην Κύπρο ο Αττίλας έμπηγε το μαχαίρι του…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *