Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βίντεο με Ερντογάν: ¨O γίγαντας Τουρκία σηκώνεται¨…

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  17/7/2020

Στο παρακάτω βίντεο, ο Ταγίπ ακούγεται να λέει τα εξής :

¨Το έθνος μας το οποίο ίδρυσε την Τουρκική Δημοκρατία αφότου έχασε τα ¾ της πατρίδας του (Οθωμανικής αυτοκρατορίας), διακήρυξε την 15η Ιουλίου ότι δεν θα επιτρέψει να συμβεί το ίδιο καταστροφικό συμβάν ξανά.

Έχουμε δει ότι χρειάζεται να δουλέψουμε περισσότερο και να παλέψουμε περισσότερο για να μεγαλώσουμε και να δυναμώσουμε την χώρα μας.

Είμαστε αποφασισμένοι να αφανίσουμε τις επιθέσεις των τρομοκρατικών οργανώσεων όπως θα υψώσουμε την ισλαμική προσευχή στον ουρανό πάνω από την Αγια-Σοφία ξανά, μετά από 86 χρόνια και να ανεμίσουμε την σημαία μας υψηλότερα κάθε φορά που οι ορκισμένοι εχθροί μας θα επιχειρούν να την κατεβάσουν.

Ο Α’ Παγκόσμιος πόλεμος είχε περιγραφεί ως η μάχη να αρπάξουν ένα μερίδιο από τις Οθωμανικές περιοχές. Σε μία εποχή όπου η παγκόσμια τάξη ταράσσεται συθέμελα, εμείς θα απογοητεύσουμε αυτούς που ονειρεύονται το ίδιο για την Τουρκική Δημοκρατία.

Θα σκίσουμε τα σενάρια αυτών που θέλουν να πολιορκήσουν πολιτικά, οικονομικά και στρατιωτικά την χώρα μας μέσω πολύ μεγαλύτερων οραμάτων.

Σε αυτούς που εκπλήσσονται από την Τουρκία που τινάζεται και ανεβαίνει ξανά σαν ένας γίγαντας που μόλις ξύπνησε από τον εκατονταετή ύπνο του, έχουμε να πούμε: Δεν έχει τελειώσει ακόμη!

Αυτό το έθνος έχει περισσότερα να πει, αυτό το έθνος έχει περισσότερα εγχειρήματα να υλοποιήσει, αυτό το κράτος έχει περισσότερες δυνατότητες να κινητοποιήσει.

Με αυτή την προσευχή κάναμε την Ανατολία έναν τάφο για τους κατσαπλιάδες των Σταυροφορικών πολέμων. Με αυτή την προσευχή κατακτήσαμε την Κωνσταντινούπολη. Με αυτή την προσευχή κυβερνήσαμε το μεγαλύτερο κράτος της εποχής του, από τον Ινδικό Ωκεανό μέχρι τις πύλες της Βιέννης.»

Previous Article

Περιμένουν εναγωνίως τους Έλληνες πελάτες σε Μαρμαρίδα και Κουσάντασι…

Next Article

Έλληνας πρέσβης : Πολύ κοντά σε υπογραφή συμφωνίας για την ΑΟΖ Ελλάδα και Αίγυπτος

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *