Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΓΑΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΕΡΟΣ ΛΕΡΕΣ…

0 σχόλια Share:

Λογοκρισία και στην είδηση πως ¨Λόγο στην εταιρία που μεταφέρει το κουρδικό πετρέλαιο έχει ο Αλμπαϊράκ¨

albayrak-caps

 

Λογοκρίθηκε η είδηση της ιστοσελίδας Diken που ανέφερε πως σύμφωνα με τα μέιλ που δημοσίευσαν οι Redhack ο υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων Μπεράτ Αλμπαϊράκ (σημ. μεταφρ : και γαμπρός του Ερντογάν) ¨έχει λόγο¨  στην εταιρία Powertrans η οποία μεταφέρει το πετρέλαιο της Αυτόνομης Περιοχής του Κουρδιστάν του Β. Ιράκ.

Η ομάδα χάκερς RedHack πέρασε στα χέρια της την ηλεκτρονική αλληλογραφία του Αλμπαϊράκ. Η ομάδα αυτή είχε ανακοινώσει πως εάν ως τις 27 Σεπτεμβρίου δεν αποφυλακιζόταν οι προφυλακισμένοι αριστεροί Αλπ Αλτινόρς και Ασλί Ερντογάν, θα άρχιζαν να δημοσιεύουν τα μέιλ του Αλμπαϊράκ. Με το που πέρασε η προθεσμία, η ομάδα αυτή πραγματοποίησε αυτό που είχε αναγγείλει.

Σε ένα από τα μέιλ στα οποία διείσδυσαν οι RedHack, αναφερόταν πως ο Αλμπαϊράκ έχει άμεση σχέση με την εταιρία Powertrans. Σε μια από τις  αλληλογραφίες φαίνεται ένας εργαζόμενος της εταιρίας ονόματι Β. Γ. να ρωτά και να ζητά έγκριση από τον  Αλμπαϊράκ για τους υποψήφιους να προσληφθούν στην εταιρία και ακόμη και για το φαγητό των εργατών.
Αλλά μετά από την δημοσίευση αυτής της είδησης χτες το βράδυ, με αστραπιαία ταχύτητα επιβλήθηκε παρεμπόδιση πρόσβασης στην ιστοσελίδα. Δεν υπάρχει πρόσβαση στην ιστοσελίδα με την είδηση. Η είδηση μπορεί να ανοίξει μόνο με την χρήση VPN.

……………

Diken’in ‘Kürt petrolünü taşıyan şirkette söz sahibi Albayrak’ haberine de sansür

1/10/2016

 

Σχ : Μάλιστα η παρεμπόδιση πρόσβασης έγινε όπως λένε οι αρμόδιοι του Diken, χωρίς να τους επιδοθεί τίποτε. Ούτε δικαστική απόφαση, ούτε τίποτε…  Αποφασίζομεν και διατάσσομεν…

Previous Article

ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ

Next Article

ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *