Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δίωξη για προσβολή του Ερντογάν που έγινε το 2013 !

No Comments Share:

Τούρκος σχεδιαστής βρίσκεται υπό έρευνα για προσβολή του προέδρου μέσω των social media

Τη Δευτέρα η εφημερίδα Μπιργκιουν,  έγραψε πως οι τούρκικες αρχές διεξάγουν έρευνα εναντίον σε έναν σχεδιαστή και καλλιτέχνη γραφίστα για προσβολή του Τούρκου προέδρου Ερντογάν μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2013.
Ο Χαρούν Καρνφιλτζί σε μία άλλη ξεχωριστή κατηγορία κατηγορείται πως διατηρούσε λογαριασμό υπέρ του πραξικοπήματος . Στην κατάθεσή του στο δικαστήριο τη Δευτέρα είπε ότι το 2013 στη διάρκεια της δημοσίευσης Πρόεδρος ήταν ο Γκιουλ.
Στην Τουρκία η προσβολή του προέδρου της δημοκρατίας επιφέρει ποινή φυλάκισης μεταξύ ενός και τεσσάρων ετών.
Η κυβέρνηση από το 2014 που ανέλαβε καθήκοντα ως πρόεδρος ο Ερντογάν, έχει κατηγορήσει χιλιάδες πολίτες για προσβολή του, μέσω αναρτήσεων στα social media με δημοσίευση ειδήσεων ή και κινουμένων σχεδίων.
Ο Καρανφιλτζί δήλωσε ότι η δεύτερη έρευνα σε βάρος του ξεκίνησε μετά από ανώνυμη καταγγελία, από άτομο που συνέταξε τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το 2016.
Δήλωσε πως ¨Δεν υπάρχουν στοιχεία για το αν έχω υποκινήσει τους ανθρώπους στο μίσος ή αν υπήρξα μέλος της FETO…. Δεν έχω να κάνω κανένα σχόλιο για μία τόσο αστεία κατηγορία”.
……

https://ahval.me/erdogan/turkish-designer-under-investigation-insulting-president-pre-erdogan-social-media-post?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1592431319

15/6/2020

Previous Article

Υπουργός Εσωτερικών Σοϊλού: ¨Κανείς δεν μπορεί να νικήσει την Τουρκία¨ !!!

Next Article

Τσαβούσογλου: ¨Αισθανόμαστε υπερήφανοι για τους στρατιώτες μας στην Λιβύη¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *