Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κατηγορεί τις ΗΠΑ για φασισμό και ρατσισμό !

No Comments Share:

Κείμενο του ιστολόγιου  29/5/2020

Ο Ερντοογάν βρε, ναι ο Ερντογάν επικρίνει τις ΗΠΑ για φασισμό και ρατσισμό !!!

Συγκεκριμένα στο τουίττερ έγραψε τα εξής :

¨Η ρατσιστική και φασιστική προσέγγιση που οδήγησε στο θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ στην πόλη της Μινεάπολης των ΗΠΑ ως αποτέλεσμα βασανιστηρίων, όχι μόνο μας λυπεί βαθιά όλους, αλλά έχει γίνει επίσης μια από τις πιο οδυνηρές εκδηλώσεις της άδικης τάξης, κατά της οποίας είμαστε ενάντιοι σε όλο τον κόσμο.Ως μέλος του ισλαμικού πολιτισμού, που μας διδάσκει να αγαπάμε την ανθρωπότητα λόγω του Δημιουργού, καταδικάζω αυτήν την απάνθρωπη νοοτροπία. Η Τουρκία βρίσκεται πάντα ενάντια σε όλες τις επιθέσεις που στοχεύουν την ανθρωπότητα, ανεξάρτητα από το πού, με ποιο πρόσχημα ή με ποια μορφή διαπράττονται. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα όλης της ανθρωπότητας χωρίς καμία διάκριση με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τη γλώσσα ή την πίστη.¨

…………….

Και πολύ σωστά από κάτω σχολιάζουν κάποιοι παραθέτοντας φωτογραφίες αυτών των παιδιών και πολιτών που σκοτώθηκαν από την τουρκική αστυνομία και τον τουρκικό στρατό.

Έτσι η χρήστης Cahîda Dêrsim  του θυμίζει τα εξής :

Ο Μπερκίν Ελβάν 15 σκοτώθηκε από την τουρκική αστυνομία το 2013

Η Τζεϊλάν Ονκόλ (12) σκοτώθηκε από την τουρκική αστυνομία το 2009.  Εμείς γνωρίζουμε πως την την Ονκιολ την χτύπησε βλήμα όλμου την ώρα που έβοσκε τα ζώα της οικογένειας της. Η μάνα της μάζευε όπως ανέφερε τα εντόσθια της μέσα στην ποδιά της όταν την βρήκε. Για τον θάνατο επιδικάστηκε αποζημίωση στην οικογένεια 4.500 ευρώ…

 

 

Ο Νιχάτ Καζανχάν (12) σκοτώθηκε από την τουρκική αστυνομία  το 2015

Ο Αλή Ισμαήλ Κορκμάζ σκοτώθηκε από την τουρκική αστυνομία το 2013. Θυμόμαστε πως τον Κορκμάζ τον λιντσάρισαν στην μέση του δρόμου κάποιοι αστυνομικοί μαζί με πολίτες….

 

Ο Ετέμ Σαρισουλούκ σκοτώθηκε από την τουρκική αστυνομία το 2013 ως διαδηλωτής στα γεγονότα του πάρκου Γκεζί

Ο Ενές Ατά (8) σκοτώθηκε από την τουρκική αστυνομία το 2006

 

Ο Αϊντίν Ερντέμ σκοτώθηκε από την τουρκική αστυνομία το 2009

Η Ντιλέκ Ντογάν (24) σκοτώθηκε από την τουρκική αστυνομία το 2017. Θυμόμαστε πως αυτή την κοπέλα την σκότωσαν στην διάρκεια μιας έρευνας σε σπίτι, στην οποία δνε βρήκαν και τίποτε….

Και με όλο αυτό το ποινικό μητρώο, ο Ερντογάν  βγάζει και γλώσσα !

Previous Article

Θίχτηκαν γιατί σε πρώτο στάδιο δεν θα δεχόμαστε τουρίστες από Τουρκία….

Next Article

Συνίσταται για πρόκληση εμετού !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *