Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Απόλυτη στήριξη Ερντογάν, στον υπουργό του που αναθεμάτισε την ομοφυλοφιλία…

0 σχόλια Share:

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν στήριξε τον υπουργό Θρησκευτικών υποθέσεων σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει για τους ομοφυλόφιλους

Ο ΠτΔ Ερντογάν αντέδρασε στην κριτική που ασκήθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο υπουργός Θρησκευτικών Yποθέσεων Αλή Ερμπας στο κήρυγμα της Παρασκευής σχετικά με τους ομοφυλόφιλους.

Σκληρή υπήρξε η αντίδραση του Ερντογάν κατά του δικηγορικού συλλόγου Άγκυρας, ο οποίος αντέδρασε στις δηλώσεις του Ερμπας σχετικά με τους ομοφυλόφιλους.
Ο ΠτΔ Ερντογάν στηρίζοντας τις δηλώσεις του υπουργού θρησκευμάτων Αλη Ερμπας, δήλωσε ” H Διεύθυνση Θρησκευμάτων είναι μία κρατική υπηρεσία. Ο υπουργός μας έκανε μία δήλωση. Εκπλήρωσε απλά το καθήκον του βάσει της γνώσης που έχει για την πίστη. Αυτά που είπε είναι απόλυτα σωστά. Στη χώρα μας αν υπάρχει κάποιος που πρέπει να μιλά στο όνομα του ισλάμ, αυτός είναι η Διεύθυνση Θρησκευμάτων. Δεν πρόκειται για θέμα που εμπίπτει στην αρμοδιότητα του δικηγορικού συλλόγου Άγκυρας. Όλοι θα μάθουν τη θέση τους, θα μάθουν την θέση τους (…) . Πρόκειται για μία επίθεση κατά του ισλάμ. Η επίθεση κατά του Προέδρου της διεύθυνσης θρησκευμάτων είναι μία επίθεση κατά του κράτους”.

ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ;
Ο πρόεδρος της Διεύθυνσης Θρησκευμάτων Αλή Ερμπας, κατά το κήρυγμα του την Παρασκευή είχε αναφέρει πως “Το ισλάμ δέχεται την μοιχεία ως μία από τις μεγαλύτερες αμαρτίες ενώ αναθεματίζει την ομοφυλοφιλία. Ποια είναι η σοφία σε αυτό ; Η σοφία έγκειται στις ασθένειες που επιφέρει η αμαρτία αυτή και στην κατάρρευση της γενιάς. Ετησίως εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι εκτίθενται στον ιό HIV που προκαλείται από αυτήν την μεγάλη αμαρτία που θεωρείται από το που σύμφωνα με την ισλαμική βιβλιογραφία θεωρείται μοιχεία¨.

https://www.sondakika.com/haber/haber-son-dakika-cumhurbaskani-erdogan-diyanet-isleri-13167006/

27/4/2020

Σχ:  Να σημειώσουμε εδώ πως ο δικηγορικός σύλλογος Άγκυρας υπέβαλλε μήνυση για ρητορική μίσους κατά του Ερμπάς και την επομέη ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα σε βάρος του δικηγορικού συλλόγου !

Τώρα ιδίως μετά από αυτές τις δηλώσεις Ερντογάν, καταλαβαίνετε και την πορεία που θα έχει η υπόθεση στα δικαστήρια…

Previous Article

Ρομά: όχι από covid αλλά από φτώχεια

Next Article

9 Τούρκοι στρατιώτες νεκροί από επίθεση ανταρτών στο Β.Ιράκ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *