Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Κατεδαφίστηκε αυθαίρετο του εκπροσώπου του Ερντογάν και η εισαγγελία ασκεί δίωξη για τρομοκρατία στους δημοσιογράφους !

0 σχόλια Share:

Έρευνα για τρομοκρατία για την είδηση για το αυθαίρετο του Φαχρεττίν Αλτούν

Αποκαλύφθηκε πως ο Φαχρεττίν Αλτούν-πρόεδρος της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της προεδρίας της Δημοκρατίας, νοίκιασε ένα οικόπεδο δίπλα στο σπίτι του στο Κούζγκουντζουκ, όπου έχτισε ένα αυθαίρετο κτίσμα που γκρεμίστηκε από ομάδα του δήμου Κωνσταντινούπολης. Αναφέρεται πως η εισαγγελία Κωνσταντινούπολης θα ερευνήσει για ¨τρομοκρατία¨ αυτούς που δημοσίευσαν την είδηση για την αυθαίρετη κατασκευή.

Είχε αποκαλυφθεί πως ο Φαχρεττίν Αλτούν πρόεδρος της Διεύθυνσης Επικοινωνίας της Προεδρίας, eίχε νοικιάσει οικόπεδο που βρισκόταν πίσω από το σπίτι του στο Κούζγκουντζουκ και έχτισε εκεί αυθαίρετες κατασκευές. Ομάδα του δήμου Κωνσταντινούπολης, μετά από καταγγελίες κατοίκων της συνοικίας, κατεδάφισαν τα αυθαίρετα του Αλτούν. Αναφέρεται πως η εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης άρχισε έρευνα για αυτούς που δημοσίευσαν την είδηση για την κατεδάφιση και για αυτούς που δημοσίευσαν φωτογραφίες, για αδικήματα ¨τρομοκρατίας¨.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πρακτορείο Αναντολού, η αρχιεισαγγελία θα ασκήσει δίωξη για ¨στοχοποίηση από τρομοκρατικές οργανώσεις¨ σε όσους κοινοποίησαν την διεύθυνση κατοικίας και φωτογραφίες της.

………………

https://www.gazeteduvar.com.tr/gundem/2020/04/14/fahrettin-altunun-kacak-yapi-haberine-teror-sorusturmasi/

14/4/2020

Previous Article

107 χρονών γυναίκα νίκησε τον ιό και πήρε εξιτήριο !

Next Article

Βίντεο-¨Πρέπει να αποκτήσουμε πυρηνικά και διηπειρωτικούς πυραύλους¨ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *