- 14 April 2020
- By TourkikaNea.gr
- 0 Comments
Ασφυκτιά στα σημερινά σύνορα της Τουρκίας ο βουλευτής και κολλητός του Ερντογάν…
Αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο μυαλό του προέδρου της Τουρκίας Ερντογάν εδώ είναι : Ο Αχμέτ Χαμντί Τσαμλί-επί μακρόν έμπιστος του Ερντογάν και νυν βουλευτής, αποκαλύπτει το τι μηχανεύονται . Ώρα για ολική τζιχάντ… αναζήτηση μαρτυρικού θανάτου… Ο Θεός επέλεξε τον Ερντογάν… πόθος για ακόμη μεγαλύτερη επικράτεια
Αμπντουλλάχ Μποζκούρτ 14/4/2020
Σχ: Η μετάφραση από τους αγγλικούς υπότιτλους του βίντεο έχει ως εξής :
Ο Θεός έδωσε σε αυτό το έθνος μία ευκαιρία. Μας παραχώρησε τον πρόεδρο Ερντογάν για να είναι ο ηγέτης αυτού του κινήματος. Είναι η ώρα πια για μία ολική τζιχάντ, ώρα για εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Για χάρη του Αλλάχ ενταχθήκαμε σε αυτόν τον αγώνα για να ευχαριστήσουμε τον Θεό. Συνεχίσαμε αυτόν τον αγώνα. Βλέπουμε το χώρο που θα μαρτυρήσουμε ως την τελευταία μας αναπνοή. Προς τα εκεί πορευόμαστε. Τρέχουμε προς τα εκει (θάνατο) όπου κι αν συμβεί. Επί 45 χρόνια ήμουν μαζί με τον πρόεδρό μας σαν αδέρφια, σαν σύντροφοι στον αγώνα αυτό. Βαδίσαμε μαζί σε αυτό το μονοπάτι. Θα συνεχίσουμε το ταξίδι μας κάτω από κάθε συνθήκες. Στον Α Παγκόσμιο Πόλεμο τα τουρκικά εδάφη καταλήφθηκαν και μειώθηκαν στα 780 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα από τα 20 εκατομμύρια που ήταν. Ήταν σαν να τα έσφιξαν και τα παράτησαν μέσα σε μία κονσέρβα.Τώρα πια δεν μπορώ να πηδήξω στο αμάξι μου και να πάω στη Μέκκα, στη Μεδίνα, στη Βαγδάτη και στο Σεράγεβο αν δεν περάσω από περίπου 50 συνοριακές πύλες.
If you want to get a peek into #Turkey's President's mind, here it is: #Erdogan's long-time confidante Ahmet Hamdi Çamlı, member of Parliament now, reveals what they've been upto:
Time for a total jihad.. seeking martyrdom…God chose Erdogan… desire to grab more territory.. pic.twitter.com/HDF3vkdLZz
— Abdullah Bozkurt (@abdbozkurt) April 14, 2020